šokantno

OVO NIJE NOVINARSTVO, NEGO LEŠINARSTVO: Dušica Jakovljević JAVNO zatražila podršku od kolega

10

Nakon toga što je rekla kako se neće oglašavati povodom svega što se desilo pre nekoliko dana, odlučila je da ipak kaže nešto, a evo i šta.

dušica jakovljević
dušica jakovljevićfoto: Damir Dervišagić

Voditeljka Dušica Jakovljević je, nakon toga što joj je bombom raznet džip koji je vozila poslednjih meseci, odlučila da se javno obrati svim medijima, jer smatra da je njena porodica izložena medijskom linču.

 

Zamolila bih vas prvi i poslednji put da vodite računa kada stavljate naslov i pišete tekst ukoliko već izmišljate zarad senzaciolizma i da vodite računa", rekla je Dušica

Sama činjenica da to čitaju njena porodica, partner, prijatelji i ostale bliske osobe, jako je povređuje i takođe dodaje to i da je "pre bila samo važna tačna informacija, dok je sada samo tiraž važan".

 

Uvređena zbog toga što smatra da je uvek bila korektna prema svima, prenosi poruku da ona to prosto nije zaslužila kao ni oni od kojih je dobila veliku podršku.

Zašto niko nije stavio naslov neku poruku podrške, umesto toga da postoji samo trka za time ko će napisati nešto strašnije i šokantnije u vezi sa mojim slučajem", bila je molba Dušice.

Ogorčena zbog čitave situacije jer bi ona pružila nesebičnu i javnu podršku da se nekom slično desilo, ipak poziva kolege da opet budu kolege novinari, a ne lešinari, i da se pored svega i dalje nada da će bar od nekoga dobiti podršku!

 

Dušice izdrži, uz tebe smo!

 

 

 

makonda-tracker