iskrena

Atraktivna voditeljka Olivera Kovačević progovorila o privatnom životu i otkrila da li je zaljubljena: Meni bi se dopalo da sam sa mnom

2

Godine su je, kako kaže, promenile i dozvolile joj da neke stvari posmatra iz drugog ugla.

olivera kovačević
olivera kovačevićfoto: Damir Dervišagić

Urednica zabavnog programa RTS-a Olivera Kovačević često zavređuje pažnju medija svojim emisijama, ali i svojom pojavom i izgledom.

 

U svom intervjuu za magazin "Story" iskreno je otkrila da li je srećna u životu, kakav joj je ljubavni život, da li je zaljubljena i kakva je u vezi.

 

Uvek rapsoložena i nasmejana, ova voditeljka nema problem da odgovara na sva pitanja svojih kolega novinara, čak i kada je u pitanju njen privatan život.

 

Svoju vezu započela je pre 7 godina. Tvrdi da se za to vreme promenila onoliko koliko bi se i inače promenila, nevezano od ljubavnog statusa. Na pitanje da li je raspoložena za priče o privatnom životu, odgovara:

Šta da ti pričam? Da li sam zaljubljena - jesam!"

 

MaxMara

A post shared by Olivera Kovacevic (@kovacevicolivera) on

Ako je verovanje da prvo ide zaljubljenost, pa druga faza, a da posle strasti idu ljubav i razumevanje, tačno, ond amu se Olivera protivi. Za nju nije ačno da strast traje samo sedam godina.

 

Iako ima utisak da često ljude opterećuje zahtevima i inspiracijom koju im pruža, smatra da sa njom uopšte nije teško biti u vezi. Jako je tolerantna i ne dovodi ljude u situaciju da moraju da lažu.

Meni bi se dopalo da sam sa mnom", rekla je poznata Zrenjaninka.

Godine su joj poslužile da se promeni i da počne da veruje da partneru treba dati drugu šansu ako nešto zgreši.

makonda-tracker