šokantno

OVO NIJE NOVINARSTVO, NEGO LEŠINARSTVO: Dušica Jakovljević JAVNO zatražila podršku od kolega

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 10

Ruby

05-09-2018 13:19h
Svojim emisijama je i sama doprinela tome.Dozvoljavala je kolegama da senzacionalistički "prozivaju" i neprimereno komentarišu učesnike,npr.,zadruge a ona je u istom maniru samo začinjavala.Tada se nije pitala/zapitala kako je porodicama učesnika,ali valjda će se korigovati kada je nepravdu osetila na svojoj koži.

Istina je sokantna

05-09-2018 16:23h
Sta ima skandaloznije, sokantnije i senzacionalistickije od cinjenice da joj se "decko" bavi time cime se bavi? Nece valjda pravi novinari izmisljati cinjenice, nego se drze istine. Da li mozda treba da izmisljaju kako je ovo bilo namenjeno njoj i njenoj deci? To bi tek bio skandal i senzacionalizam.

Zoka

05-09-2018 18:20h
Mafijana

Nina

05-09-2018 18:44h
Ona oseća bes i nekolegijalnost i to na vrlo grub način. Ne znajući ništa o njoj, dugo je savetujem da poradi na dikcijiiiiiiii! Sada, kada znam da je roditelj, mogu samo da kažem - sram te bilo! Ako bilo ko i na bilo koji način učestvuje da nečije dete izgubi život, da bi se vozio skupim autom, od srca želim da doživi takvu nevolju. Pinkov doprinos kulturi u Srbiji. Kulturi i još nečemu. Fuj

Ljiljana

05-09-2018 18:51h
Doticna je izgleda zaboravila na cijoj TV radi i kako se njene kolege zajedno sa vlasnikom te televizije ponasaku pa cak i prema kolegama!

Doris

05-09-2018 19:13h
Rece osoba koja radi na poslovima koji promovisi trpanje u prvatnost drugih, naglabanje, insinuiranje i izmisljanje. Decko ti je krimos i tu se sva prica o tebi zavrsava. S kim si takav si.

Lola

05-09-2018 19:19h
Nazalost i sama saznala kako je kad te razapnu novinari...koliko si ih ti povredila, ni sama ne znas...tako da mi te nije zao

Perhan

05-09-2018 19:59h
Kad tvoj dečko prodaje drogu, pljačka,ubija i tako saradjuje pare koji i ti trosis, nije mi ni malo krivo!! Sto dečka nisi prijavila u policiju a znas čime se bavi!! Dali si ikad pomislila da sve one koje je on zavio u Crno? Zato niko ne treba da te žali, već da vas sve razapinju na Stub Srama!!!

Aloja

05-09-2018 20:57h
A jesi li ti kome i u vezi čega pružila podršku? Bravo za sebičnost!

No pink

06-09-2018 02:17h
Dusice,nisi ti los lik ali si u losoj okolini....mozda da nadjes kulturnog decka i da vodis neku normalnu emisiju tada bi imala i podrsku,a ovako cuti i gutaj!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: