dirljivo

Popularna glumica Ketrin Zita Džouns i njen 25 godina stariji suprug Majkl Daglas ispratili sina na fakultet uz EMOTIVNU PORUKU (VIDEO)

0

Počnimo novo poglavlje života...

majkl daglas i ketrin zita džouns
majkl daglas i ketrin zita džounsfoto: Profimedia

Holivudska glumica Ketrin Zita Džouns postigla je mnogo toga u životu, ali ovo je možda njen vrhunac - poslala je svog sina na studije!

 

Da, to znači da su prelepa brineta i njen suprug, Majkl Daglas, koji ovog septembra puni 74. godine, imaju osamnaestogošnjeg sina.

 

Dilan Majkl Daglas se preselio u svoju studentsku sobu na Braun Univerzitetu, sa sve Union Jack jastucima i posteru Roling Stonsa na zidu. Nakon što su ga odvezli do fakulteta, ponosna mama napravila je nekoliko fotografija i od njih načinila video, koji je podelila na svom Instagram profilu, uz pesmu Electric Light Orchestra's "Mr. Blue Sky".

 

Ova objava uključuje i Dilana i njegovu sestru Karis Zitu Daglas, kako ide sa njim niz stepenice. Velška glumica dodala je i svoj video sa Dilanom, kada je bio beba, i još neke njegove fotografije dok je bio beba.

 

Mama je ostavila i emotivnu poruku svom prvencu: "Neka predavanja počnu" Volim te, Dilane. Puno sreće u sledećem uzbudljivom i prosvetljenom poglavlju života".

 

 

makonda-tracker