svadbena zvona?

Mirka Vasiljević o udaji: Za mene i Vujadina bilo bi bolje da to uradimo što pre

0

Ljubav koja traje skoro deset godina!

Vujadin Savić i Mirka Vasiljević
Vujadin Savić i Mirka Vasiljevićfoto: Marina Lopičić

Ljubav Mirke Vasiljević i Vujadina Savića traje već devet godina, u toku veze dobili su troje dece, a lepa glumica za dnevni list "Alo" otkriva i zbog čega.

 

Kada vidim kakvu organizaciju zahteva venčanje, prosto mi se ne mili to da uradim. Ali što duže čekamo, lista zvanica se povećava, tako da bi bilo bolje za Vujadina i mene da to obavimo što pre. Ako sačekamo još koju godinu, plašim se da nećemo moći da nađemo adekvatan prostor za našu svadbu", kaže Mirka.

foto: Luka Šarac

Vujadin i ja ćemo morati da napravimo nešto onako veliko kao Karići. Dugo smo zajedno i imamo dosta zajedničkih prijatelja koje smo upoznali dok smo živeli u inostranstvu. Imali bismo najmanje 100-200 zvanica, a to zahteva lep prostor.", kaže glumica, koja je nedavno bila glavna zvezda na venčanju kod porodice Karić zbog svog seksi izgleda. Ipak, ona je najviše vremena provodila sa decom.

foto: Instagram/printscreen

Navikla sam da vodim računa o njima. Evo, na svadbi mogu da igram, ali jedno oko mi uvek „šeta“ i prati gde su mi deca. Znam u koje sam ih boje obukla, pa tako uvek mogu da ih nađem. Čak sam morala da skinem štikle i obujem ravne cipele kako bi mi bilo lakše da trčim za njima", kaže supruga Vujadina Savića, koja je uprkos velikoj porodici ne zapostavlja karijeru.

foto: Instagram/printscreen

Od jeseni se vraćam u "Akademiju 28", gde ću raditi nove predstave. Andrej, najstariji sin, krenuo je u prvi razred, tako da ću morati da vidim koliko ću uspeti da uklopim njegove školske obaveze sa svojim." - kaže na kraju glumica. Inače, Mirka Vasiljević i Vujadin Savić imaju sinove Andreja i Mihajla i ćerku Adrijanu.

 

makonda-tracker