otvoreno

Ana Kokić o muževljevoj kokain aferi: Tih dana sam bila tiha i povučena...

0

U januaru 2007. godine prvi put su se videli u jednom klubu, kada je Ana Nikolu slučajno polila vodom. Od tada do danas prešli su dug put.

ana kokić
ana kokićfoto: Damir Dervišagić

Na svaka tri meseca u medijima se govori da se Ana Kokić i Nikola Rađen razvode. Niko u njih i njihovu ljubav nije verovao, ali ovaj par u oktobru slavi čak deceniju braka!

 

Budući da Nikola trenutno igra u Moskvi, bračni par je razdvojen. Za Anu su, kako ističe, presudne komunikacije u njihovom odnosu i dobra organizacija. Na svu sreću, svi njihovi problemi oduvek su bili rešivi.

 

ana kokić i nikola rađen
ana kokić i nikola rađenfoto: Marina Lopičić

Pored uobičajenih i svakodnevnih problema koje ima svaka porodica, Ana ističe da se u jednom uvek slažu - kada su u pitanju deca.

Imamo dogovor da pred njima uvek podržavamo jedno drugo, koliko god možda ne bili u pravu. U četiri oka diskutujemo o svemu, razjašnjavamo se, ali dok njih dve slušaju, imamo identičan stav", rekla je Ana za magazin "Gloria".

Prevačica je u startu bila svesna kakav će biti život sa sportistom. Smatra da svi uspešni ljudi moraju da rade dan i npć, a ne samo sportisti, te je za njenu porodicu olakšavajuća okolnost to što karijera profesionalnog sportiste ne traje doveka.

 

Kada je u pitanju kokain afera njenog supruga, pevačica je odlučila da odgovori kako je njihova porodica izašla na kraj sa time i kolika je podrška ona bila Nikoli.

Tih dana sam bila tiha i povučena, ali sigurno je da sam mu bila podrška, jer, kao što vidite, i dalje smo zajedno. Bilo je, prošlo je, idemo dalje. Uostalom, kada se zaklinjemo na ljubav u crkvi, kažemo da smo jedno uz drugo i ubolesti i u zlu, u bogatstvu i siromaštvu. Možda neki to zaboravljaju, ali ja nisam.

 

makonda-tracker