isprobajte

Megan Markl po povratku sa odmora izgleda BOLJE NEGO IKADA! (FOTO)

2

 

Sofisticirano, ali veoma seksepilno izdanje vojvotkinje od Saseksa.

foto: Profimedia

Nakon kraće pauze od kraljevskih obaveza koju su iskoristili za odmor i letovanje, princ Hari i vojvotkinja Megan Markl ponovo su viđeni u javnosti, piše Stil.

 

Popularni bračni par pojavio se na brodvejskoj predstavi u Londonu u okviru dobrotvorne večere koju je organizovalo udruženje Sentebale, koje pruža podršku mladim ljudima obolelim od HIV virusa.

 

foto: Profimedia

 

Vojvotkinja poznata po kršenju kraljevskih pravila i ovoga puta je zanemarila čak dva odjednom. Obukavši crnu mini haljinu sa dubokim dekolteom, "jednim udarcem" je prekršila dva pravila - minić i dekolte nalaze se na vrhu liste zabranjenih odevnih komada za članice britanske kraljevske porodice.

 

 

foto: Profimedia

 

Preko nje je obukla strukirani crni sako, a celu kombinaciju zaokružila je crnim salonkama sa visokom štiklom i crnom torbicom.

 

foto: Profimedia

Kada su u pitanju nakit i frizura, Megan je takođe ostala dosledna sebi - ponela je diskretnezlatne minđuše i jednostavnu visoku punđu, bez ikakvih ukrasa u kosi.

 

foto: Profimedia

Ipak, ono što je svima bilo najslađe jesu osmesi koji nisu silazili sa lica poznatog para, naročito kada pogledaju jedno u drugo.

 

foto: Profimedia

Da li vam se dopada izdanje koje je Megan odabrala za povratak u javnost nakon letnje pauze? Podelite sa nama u komentarima!

 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker