preko hleba pogača

Pobunio se brat Megan Markl: Zašto moja porodica nema tretman kao porodica Midlton?

0

Prekid odnosa između njegove sestre i oca, kako kaže, slomio mu je srce, a iako su tom zahladnjenju kumovali eksplozivni komentari Tomasa Markla

megan markl
megan marklfoto: foto AP

 

Tomas Markl Mlađi, polubrat vojvotkinje od Saseksa, izlio je gorčinu prema kraljevskoj porodici zbog načina na koji se prema njima odnose i izrazio nadu da će se Megan pomiriti s ocem pre nego što bude prekasno, prenosi Stil.

 

Polubrat Megan Markl se pita zašto njegova porodica nema tretman kao porodica Midlton i podseća na ujaka vojvotkinje od Kembridža Gerija Goldsmita kom je kraljevska porodica iskazala dobrodošlicu uprkos tome što se ženio četiri puta i što je osuđivan za porodično nasilje.

 

O problemima koji ga tište, Tomas Markl Mlađi progovorio je za Dejli Mejl povodom najave kako će Megan putovati u Kaliforniju da poseti majku Doriju, ali i da tokom putovanja ne planira da kontaktira svog oca i druge članove porodice.

 

Prekid odnosa između njegove sestre i oca, kako kaže, slomio mu je srce, a iako su tom zahladnjenju kumovali eksplozivni komentari Tomasa Markla u kojima je kraljevsku porodicu upoređivao sa Sajentolozima, Tomas Mlađi misli da bi vojvotkinja od Saseksa trebo da promeni stvari i popravi štetu dok nije kasno.

 

 

Nastavak na sledećoj strani

makonda-tracker