trud se uvek isplati

Pobedili su u popularnom šou programu i nagradu iskoristili NAJBOLJE ŠTO SU MOGLI: Braća Piler još jednom su dokazali da se SNOVI ZAISTA OSTVARUJU!

0


Braća Piler široj javnosti postala su poznata nakon učešća u takmičenju "Ja imam talenat", gde su zasluženo odneli pobedu. Nagradu su iskoristili na najbolji mogući način, a svoje snove ne prestaju da ostvaruju!

foto: Privatna Arhiva
foto: Privatna Arhiva

Braću je domaća javnost upoznala pre osam godina kao prve pobednike takmičarskog serijala "Ja imam talenat", gde su se našli nakon što su, zajedno sa sestrom Sandrom, svirali prolaznicima u Knez Mihailovoj. Zahvaljujući trijumfu u ovoj emisiji postali su poznati u celoj zemlji, a nagradu od 100.000 iskoristili su na najbolji mogući način.

 

Dok bi se mnogi odmah "zaleteli" ka skupim automobilima i nekretninama, Darko i Danijel odlučili su da svoju nagradu od 100.000 evra ulože u svoje školovanje, pa su se upisali na prestižni konzervatorijum “Prajner” u Beču.

 

foto: Privatna Arhiva

- Uspeli smo da ostvarimo naš veliki san - ranije su izjavili Danijel i Darko Piler, pobednici prestižnog muzičkog takmičenja, koji se na tome nisu zaustavili.

 

Ka svojim najvećim snovima i najvišim ciljevima hrabro su nastavili da koračaju, a da se trud isplatio potvrdio je i Darko koji je za Glossy.rs otkrio da je postao član Bečkog vojnog muzičkog orkestra „Garde Musik“, ali i koncert majstor i vođa gudačkih instrumenata.

 

foto: Privatna Arhiva

- Prvi nastup već me očekuje 21. septembra u Dizeldorfu, a zatim i mnogo drugih putovanja kroz Evropu. Takođe brat i ja pripremamo 26. septembra Coup Mondial u Litvaniji gde ćemo nastupiti pod srpskom zastavom! - ponosno kaže Darko za Glossy.

 

makonda-tracker