neverovatan je

Romantično letnje iznenađenje na plaži: Suprug Selme Hajek priredio joj je veče za pamćenje! (FOTO)

0

Ah, kada bi samo svi muškarci bili ovakvi.

selma hajek
selma hajekfoto: Profimedia

Selma Hajek je jedna srećna žena!

 

Ova meksička glumica otkrila je na svom Intagram profilu slatko i romantično iznenađenje koje joj je priredio suprug dok su bili na odmoru kraj plaže. U nekoliko fotografija, mogli smo videti nju i njenog supruga, Fransoa Anri Pino, kako obnavljaju svoje zavete u jednoj intimnoj ceremoniji sa svojom ćerkom Valentinom, koja je bila svedok.

Leto je pri kraju, a moj najbolji trenutak bio je kada me je moj suprug iznenadio sa obnovom zaveta", rekla je petesedjednogodišnja zavodnica.

U letnjoj crvenoj haljini sa cvećem u kosi, glumica se šalila da to možda nije ono što bi izabrala da obuče za takvu priliku jer se spremala da ode u spa centar.

 

Selma je mnogo želela da nastupi marijači bend, ali pošto njen suprug nigde na ostrvu nije mogao takve izvođače pronaći, on je izabrao jednog muzičara da svira i peva za njih.

 

Selma i Fransoa venčali su se prvi put u Parizu na Dan zaljubljenih 2009. godine. Pošto im se očigledno dopalo dok su govorili "Uzimam", odlučili su da se venčaju još jednom, ali ovog puta u Veneciji.

 

Ovo nije prvi put da je Pino otišao tamo gde nije nijedan muškarac kako bi zadovoljio i oduševio svoju suprugu. Selma je jednom prilikom otkrila da je za nejn rođendan njen suprug zaposlio kuvara jer je znao da je ona jako umorna.

Večerali smo neverovatnu hranu u pidžamama i za mene je to bio najbolji rođendan ikada", rekla je glumica.

 

 

makonda-tracker