iskreno

Svaki slobodan trenutak provodi sa ćerkom: Aleksandar Radojičić otkriva da li će se uskoro oženiti!

0

Uspešna karijera, ponosan otac, uživa u vezi - da li se iza toga krije još nešto?

aleksandar radojičić
aleksandar radojičićfoto: Marko Đurić, Promo

Nakon filmova i serija "Montevideo", "Montevideo, bog te video" i "Bićemo prvaci sveta", Aleksandar Radojičić opet će zaigrati sportsku ulogu u novoj seriji Dragana Bjelogrlića, "Žigosani u reketu". Iako je svestan da su mu prethodne uloge donele mnogo toga, nada se da mu je ovo poslednja takva uloga, jer nije utreniran za celodnevno igranje košarke na snimanju.

 

U novoj seriji imaćemo prilike da vidimo neke od vrednosti koje su danas možda stavljene na stranu, poput prednosti sporta nad novcem, tradicije i ranijih uspeha.

 

Kao mladi otac, Radojičić teži da i svoju petogodišnju ćerku, Aju, uči osnovnim vrednostima.

Naravno, ne mogu vas roditelji tek tako naučiti kako da budete snalažljivi jer se vremena menjaju. Drago mi je da vidim da odrasta u devojčicu koja vodi računa i o drugim ljudima. Brinuo sam se o njoj od kada se rodila, a sad vidim da i ona brine o meni. Ona sada ima i mlađeg polubrata od mame, tako da se brine i o njemu. U suštini sam ponosan otac", rekao je lgumac za magazin "Gloria".

 

Preslikani???❤️ #tataicera #nasevreme

A post shared by Aleksandar Radojicic (@radojicic_aleksandar) on

Pored roditeljske uloge, Aleksandar ne krije da uživa i u ulozi dečka. Naime, glumac je već neko vreme u vezi sa manekenkom Svetlanom Cecom Živojinović. Ne voli, kako kaže, da svoju vezu stavlja u prvi plan jer mu ne treba takav publicitet. Ne odlaze zajedno na javne događaje, zato što bi to bila glavna tema, što oni ne žele.

 

 

Gimme some lovin'?❤️ ? by @benny.take.a.moment #beat #ljubav #rooftopina

A post shared by Aleksandar Radojicic (@radojicic_aleksandar) on

 

Izbegava da priča o svom privatnom životu jer mediji često prenesu njegove izjave pogrešno ili loše interpretiraju. Na tračeve da je rekao da se neće ženiti, odgovara:

Nisam izjavio da se neću ženiti. Trenutno ne razmišljam o tome. Lepo mi je u životu, u vezi, u porodičnim odnosima. Za brak treba da dođe pravi trenutak. Nigde ne žurim, što neznači da se neće desiti."

 

makonda-tracker