preko hleba pogača

Pobunio se brat Megan Markl: Zašto moja porodica nema tretman kao porodica Midlton?

0

Prekid odnosa između njegove sestre i oca, kako kaže, slomio mu je srce, a iako su tom zahladnjenju kumovali eksplozivni komentari Tomasa Markla

 

tomas markl
tomas marklfoto: Profimedia

 

 

Dugo se već bave ovakvim stvarima i veliko je pitanje zašto su to učinili na ovakav način. Mogli su malo da se pobrinu za mog oca i on bi bio srećan", izjavio je Tomas Mlađi za Dejli Mejl.

 

Dotaknuo se opet ujaka Kejt Midlton, koga neprimereno ponašanja uoči venčanja, kada je u svom mediteranskom domu La Maison de Bang Bang konzumirao kokain, nije sprečilo da bude pozvan u Vestminstersku opatiju.

 

Autsajdera u kraljevskoj porodici, podseća Tomas Mlađi, bilo je i pre poput Midltona. Iako ne vidi po čemu se to njegova porodica razlikuje, kaže kako su s Kesingtonske palate mogli da reaguju i ranije, čim je najavljena veridba princa Harija i Megan Markl.

 

"Mislim da bi smo se ujak Geri i ja dobro slagali", kaže Tomas Mlađi i dodaje da bi bilo lepo da je dobio makar pozivnicu za venčanje poput njega.

 

"Ne moram da budem na svim tim njihovim događanjima, ali bilo bi lepo da sam pozvan makar na venčanje", zaključuje Tomas Markl Mlađi.

makonda-tracker