slomljen

Holivudski glumac usled alkoholisanog stanja ostavio devojku, provodio se sa 24 godine mlađom manekenkom, a bivša supruga ga odvezla na rehabilitaciju (FOTO)

0

Bar zna da na jednu osobu uvek može da se osloni...

ben aflek
ben aflekfoto: Profimedia

Ben Aflek se vraća na rehabilitaciju, prenose strani mediji.

 

Glumac je počeo sa konzumiranjem alkohola još od ponedeljka, te mu je odmah bila potrebna pomoć.

 

 

Svojoj bivšoj supruzi, Dženifer Garner, rekao je to i nje se protivio ničemu. Pitao ju je da ga odveze na lečenje, a i ona je želela da bude tu za njega. Izvor je rekao za "E! News! da je Bena Afleka na rehabilitaciju  upravo ona i odvezla, nekoliko dana nakon što je raskinuo sa producentkinjom Linzi Šukus.

 

Glumica je pristigla u Aflekovu kuću sa svojim telohraniteljom u sredu oko 6 popodne, gde je izvela svojevrsnu intervenciju za oca svoje troje dece. Novinarima i paparacima je poručila da ovo zaista nije dobro vreme i zamolila ih da odu, nakon čega su ona, Ben i telohranitelj ušli u auto i odvezli se.

 

 

Nakon duže borbe sa zavisnošću od alkohola, izgledalo je da se Aflek "očistio" nakon rehabilitacije u martu 2017. godine. Čak i kada je sa tretmanom završio, nastavio je da dobija pomoć van same institucije. Tek je skoro njegovo stanje dovedeno u pitanje kada je naglo raskinuo sa Šukus i uslikan sa manekenkom Šonom Sekston.

 

 

Prošle godine, nakon rehabilitacije, glumac je izjavio da je uspeo u svom prvom koraku lečenja, da će nastaviti da se bori sa demonima iz prošlosti jer želi da živi život punim plućima i da bude najbolji otac svojoj deci. Dodao je da je jako srećan što uz sebe ima porodicu i prijatelje i da bez njihove ljubavi i podrške ništa od toga ne bi uspeo.

 

 

makonda-tracker