Srna Lango: Zašto smo ušli u Parove i izašli iz rijalitija

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

Milica

01-02-2011 00:58h
Postovana Gdjo,negde sam procitala da je neko izjavio da je prvi put dozvolio svom detetu da gleda rijaliti zbog Vas i Vaseg supruga.To Vam je dovoljno/Srecna sam sto sam mogla kroz ovaj rijaliti da Vas upoznam i da uzivam!Procitala sam da Vam je neko rekao da ima cerku i da ne bi imao nista protiv da ima zeta kao Vi Vaseg Irfana! Sve ono sto ste pokazali, prikazali uverava me da jos uvek ima ljudi koji su humani,inteligentni i Gda. Da Vi ste Gdjo Gdja a Gdin Irfan je Gdin! Hvala Vam na svemu sto ste prikazali i pokazali. Za mene odlaskom Vas dvoje Parovi su gotovi. Jos jednom veliko HVALA.

jadnici su oboje

23-02-2022 19:48h
@Milica
Molim??!! Svađali su se kao psi..pokazali da su jadnici i estrada. Ne znam šta ste vi gledali. Odvratno. Šta im bi da odu? Jeftini publicitet, eto to.

Vera

01-02-2011 12:29h
Svaka cast, Srna! Gledala sam parove sve do dana vašeg boravka u parovima, sada više ne.Tamo više nema ničeg lepog,pametnog, osmišljenog,iznad svega kulturnog... mogla bih nabrajati do sutra... Srećno, uživajte u vašoj Ljubavi koja se vidi i oseća između vas dvoje. Veliki pozdrav!

Jelena L.

01-02-2011 11:10h
A ja mislila da su svi ovakvi odavno pobegli iz Srbije...

iva

01-02-2011 19:43h
Kada se u gomili budalastina koje svakodnevno gledamo, pojavio tracak nade da i u tim besmislenim programima moze da se vidi nesto lepo, kulturno, humano, a ipak zabavno... odose ljudi, i ovo postade najgori i najdosadniji od svih rijalitija.

Iva81

31-01-2011 05:30h
Koja zena!!!
Sramota me reci, ali nisu mi poznata djela ove zene niti kako radi svoj posao. Znam da je glumica i da je udata za ovog gospodina Irfana o kojem takodjer ne znam nista, ali ovaj tekst.....TO je pametna zena.
Stvarno iz svake ove njene recenice iskace jedna prizemljena, pametna, televizije i gledateljstva dostojna zena. Svaka cast za pravu Damu!
Da je ovakvih barem vise na ovim jadnim televizijama - a s ovim televizijama ne mislim na Srbiju, i ovaj jadni napaceni Balkan, vec na globalnu svijetsku televiziju....Stvarno nam fale ovakve Gospodje od ponosa i znanja, a malo nam je pun kufer ovih premlacenih Rihanna, nadrogiranih LiLO's i Brittnica, neuravnotezenih Gaga....
Sve pohvalu za ovu divnu Damu i sve one slicne njoj!!!

jelena

01-02-2011 15:45h
Bilo mi je zao kada su izasli,jer sam samo zbog njih i gledala parove. A sada,kad vidim u kakav se cirkus ovo pretvorilo, drago mi je sto nisu tu. Divni ljudi.

Anima

30-01-2011 17:29h
Apsolutna je istina da je ovaj par pobedio u svakom smislu. Cestitam i svaka cast! Inace, bilo je toliko ocigledno da odskacu po svemu od ostalih. Puno upseha i jos jednom-svaka cast!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: