svečano i opušteno

O ovakvoj poseti mngo maštaju: Nesvakidašnji odmor kraljevske porodice u domu Amal i Džordž Kluni! (FOTO )

0

Par je gostovao kod slavnog holivudskog glumca Džordža Klunija i njegove supruge Amal u luksuznoj vili na jezeru Komo

amal i džordž kluni
amal i džordž klunifoto: Reuters / Pool

Kraljevski par uzeo je kratki predah od obveza. Princ Hari i Megan Markl nekoliko su dana proveli kao gosti porodice Kluni u luksuznoj vili na italijanskom jezeru Komo.

 

Britanski mediji saznali su da je princ Hari odveo svoju suprugu Megan Markl na trodnevni odmor u Italiju. Par je naime gostovao kod slavnog holivudskog glumca Džordža Klunija i njegove supruge Amal u luksuznoj vili na jezeru Komo, jer su u vrlo bliskim odnosima, a oni su u maju bili svečani gosti na njihovom venčanju u Vindzoru.

 

foto: Profimedia

Megan i Hari stigli su u Italiju privatnim avionom, a tamošnje policijske snage imale su mnogo posla kako bi osigurale britanski kraljevski par.

 

 

Prema pisanju italijanskih tabloida, bio je ovo zanimljiv i nesvakidašnji odmor pripadnika plave krvi. Princ Hari je vreme uglavnom provodio s Džordžom igrajući tenis i košarku, a Megan je pomagala Amal oko blizanaca Ele i Aleksandra, koje su supružnici Kluni dobili pre godinu dana.

 

foto: Profimedia

Osim toga, domaćini su organizovali za svoje kraljevske goste gala večeru na koju je stiglo još15-ak prijatelja.

 

Kratki odmor u obožavanoj Italiji sjajno je došao vojvotkinji od Saseksa, jer se poslednjih devet meseci navikava na stroge kraljevske norme i pravila.

 

 

 

makonda-tracker