ponosni roditelji

Mirka Vasiljević: Moje vreme uživanja će doći krajem tridesetih ako do tada ne postanem baba!

0

Nakon prvog deteta, Mirka i fudbaler Crvene Zvezde Vujadin Savić dobili su i drugo, i treće, pa su danas ponosni roditelji.

mirka vasiljević i vujadin savić
mirka vasiljević i vujadin savićfoto: Zorana Jevtić

Mnogi se pitaju zašto se mlada glumica rešila na ovakav korak, s tim da joj je karijera krenula uzlaznom putanjom malo pre prvog deteta. 

 

Mirka i Vujadin sada imaju 28 godina, a glumica ne isključuje ni opciju da u jednom trenutku dođe i do četvrtog deteta, ali insistira na tome da im deca nisu “ubila” strast u odnosu.

 

Moj izbor je bio da se mlada posvetim poslu i porodici. Ne mogu da kažem da mi je nedostajalo što sam na neki način izgubila deo detinjstva. Sama sebi sam nabila ritam i ne znam da može drugačije. Moje vreme uživanja će doći krajem tridesetih ako do tada ne postanem baba! "

Iako je trenutno veoma posvećena poslu, mlada glumica priča o načinu na koji funkcioniše njena petočlana porodica i kako se ophodi prema svoje troje dece

 

 

Mi nemamo takvu situaciju jer smo bez stresa i straha odlučili da osnujemo porodicu. Vreme koje imamo samo za nas dvoje vrlo kvalitetno provodimo, jer smo dugo bili razdvojeni i sada cenimo svaki trenutak. Za decu je bitno da vide emocije između roditelja. Mama i tata se zagrle, poljube, dajemo im primer da bi i oni sutra širili ljubav u svojoj porodici."

 

 

 

makonda-tracker