Srna Lango i Irfan Mensur: Izbačeni iz Parova pod nerazjašnjenim okolnostima

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 10

Malla

28-01-2011 23:49h
Pozdrav doajenu glumišta i prepametnoj aristokratski lepoj ženi - mangupu :). Bilo je zadovoljstvo slušati i gledati vas.
Do gledanja u pozorištu...

Tina

29-01-2011 01:15h
Ocaj divan par umetnika su nosili ovaj rijaliti. Kad su izasli, postalo je dosadno. Ne verujem da je produkciji odgovaralo da oni izadju, jer je ostao samo olos.

Jelena

29-01-2011 04:09h
Ja sam cekala da se vrate, a sad kad ovo cujem ne gledam vise parove!!!

vesna

29-01-2011 11:04h
Ja sam te parove gledala povremeno, samo dok su bili Irfan & Srna tamo i kada god bi menjali kadar i malo duze nisu davali njih dvoje ,menjala bih kanal.
Moram priznati (cast retkim izuzetcima I&S) da je sam polusvet tamo na celu sa glavnom liderkom (poslovna pratnja)tako da ovom divnom bracnom paru ,a i divnim ljudima, i nije mesto tamo !

Veliki

29-01-2011 08:19h
Pa sad sta da se radi, jesu bili zanimljivi, narocito Srna, ali malo kao i da ne pripadaju okruzenju i ekipi koja je u kuci. Rialiti je solidan i bez njih.
Njih cemo gledati u drugoj ludoj kuci, u pozoristu...

Vrnjacka Banja

29-01-2011 14:13h
Gdinu Irfanu i Gdja Srni, mogu sa velikim zadovoljstvom da kazem da posle izlaske njih dvoje koji ne da su prikazali kulturu, bitisanje normalnosti, kulturu kumunikacije i svega ono sto moze posluziti kao reper braka,veliko i ogromno HVALA. Vratili su me u nesto sto sam mislila da vise ne postioji, i da vise nema. Veliki sam ljubitelj Parova, ali sa odlaskom njih za mene vise nije to to. Srdacan i iskren pozdrav i poljubac za ovo dvoje.

Nevena

29-01-2011 14:26h
Ovo dvoje inteligentnih, kulturnih i zanimljivih ljudi je razlog zbog kog je ovaj show drugaciji od svih drugih. Bez njih ostaje nam opet prostota i divljanje uz narodnjake nalik na satore (cak su i satori za pojedine kulturna mesta).

Bambi

29-01-2011 16:09h
Divan par! Normalni, jako kulturni i obrazovani ljudi! Poslije teksta/intervjua koji je Story napravio sa njima, jos su mi bili drazi...
Ipak - njohovi umovi su iznad ostalih, slobodno mogu reci, kvazi "poznatih licnosti" medju Parovima... Vidjelo se da im niko u kuci nije dorastao po svakom pitanju! Ovom divno paru sve cestitke sa moje strane... Sada neka uzivaju, bez kamera i cijele izvjestacene atmosfere u rijalitiju!

maja

29-01-2011 16:40h
hvala Bogu da su otisli,toliko odvratne ljude dugo nisam videla.

Biljana

29-01-2011 17:21h
Sramota, izuzev Tike i Jelene, ostao je samo poslednji sljam Srbije, a o drustvu iz dzet-seta ni reci. ,,Parovi,, su postali najdosadniji i najgori rijaliti u Srbiji , na celu sa Sladjanom Delibasic. Ali to je sadasnja Srbija sa izvitoperenim sistemom vrednosti. Nema se sta vise ni videti, ni novog nauciti, osim sto je i ,,Farma 2,,bila bolja od trenutnog rijaliti soua,,Parovi,,.Sve u stilu dajte ovom izmucenom narodu ,,HLEBA I IGARA,, pa po cenu najlaznijeg glamura i izvestacenosti, a bez trunke osecaja mere i odgovornosti prema gledaocima, koji umeju da prepoznaju pravi sistem vrednosti. Sramota za TV ,,Happy,,
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: