slučajnost?

Na meti memoara bivše radnice Bele kuće poznati predsednički par: Kako Melanija Tramp kažnjava svog supruga?

0

Očigledno da provokativne haljine i jakna sa natpisom "Zaista me nije briga, a vas?" nisu bili puka slučajnost.

melanija i donald tramp
melanija i donald trampfoto: Profimedia

Omarosa Manigalt Njumen, bivša radnica Bele kuće, odlučila je da u svojim memoarima otkrije male "trikove" kojima se služi Prva dama SAD-a, Melanija Tramp.

 

Omarosa i Doland Tramp imaju iza sebe već dugu istoriju. Naime, ona je sa njim sarađivala u njegovom rijalitiju pre nego što je prešla da radi u Beloj kući. Međutim, kada je prošle godine u decembru napustila i svoj drugi posao, odnosi među njima su zahladneli i Omarosa je odlučila da objavi svoje memoare.

 

 

PBS @newshour with Judy Woodruff. #unhinged45

A post shared by OMAROSA (@omarosa) on

 

Jedna od najzanimljivijih odlomaka iz knjige jeste deo u kome Omarosa objašnjava na koji način se Melanija Tramp služi garderobom kako bi podrivala autoritet svog supruga.

 

Posebno je ova bivša radnica istakla "pussy-bow" bluzu, nakon što je kontraverzna holivudska traka izašla, koja je implicirala da je predsednik dodiruje žene po njihovim intimnim delovima.

 

Melanija Tramp u 'pussy bow
Melanija Tramp u "pussy bow" bluzifoto: Profimedia

 

 

 

#melaniatrump in a #Zara coat “I really don’t care, do you?” ??or???

A post shared by The Catwalk Italia - TCI (@thecatwalkitalia) on

Istaknuta je i jakna sa natpisom "Zaista me nije briga, a vas?" koju je Melanija nosila tokom zvanične posete Teksasu, baš u vreme kada je predsednik SAD-a odlučio da zaoštri odnose prema imigrantima. Spisateljica memoara veruje da je Melanija tom prilikom želela da se javno naruga svom suprugu.

Verujem da su Melaniju naterali da ode na granicu tog dana u junu, kako bi počistila suprugov nered. Jaknu je ubukla da bi naštetila Trampu i podstakla kontroverze koje bi on trebalo da rešava, prolongirala razgovor o neosetljivosti administracije, ali i uništila ceo taj put u nadi da je više niko neće terati da radi sličnu stvar", piše Omarosa u svojoj knjizi.

Omarosa tvrdi da se Melanija služi gestovima i svojim odevnim kombinacijama kako bi izrazila svojevrstan bunt protiv Donalda Trampa. Njoj je, kako kaže, bilo dovoljno što je provela 11 meseci u Beloj kući da otkrije njene postupke i pretoči ih u tekst.

Ne mislim da Melanija nema saosećanja za decu imigranata, zapravo sam sigurna da ima. Ali, ona je prkosno i sa zadovoljstvom uništila suprugove direktive samo kako bi ispao blesav u očima javnosti", uverena je Omarosa, koja pak ne može ničim da potkrepi tu svoju teoriju.

 

makonda-tracker