ups!

Skrivena PORUKA Melanije Tramp: Zašto je njena JAKNA izazvala pometnju i BES u narodu?

0

Prva dama SAD-a, Melanija Tramp, pažnju medija privukla je jaknom koju je obukla, sa koje je poslala dvosmislenu poruku.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Tokom svoje posete centru u Teksasu gde su smeštena deca migranata, Melanija Tramp otiša je u jakni sa natpisom koji je izazvao veliku pometnju na društvenim mrežama i u medijima. Naime, na leđima bio je natpis: "Mene nije briga. A tebe/vas?".

 

 

#melaniatrump in a #Zara coat “I really don’t care, do you?” ??or???

A post shared by The Catwalk Italia - TCI (@thecatwalkitalia) on

 

Natpis je izazvao burne reakcije. Portparolka Melanije Tramp pak izjavila je da "nema nikakve skrivene poruke" u izboru odeće prve dame.

 


Ovim povodom oglasio se i američki predsednik Donald Tramp koji tvrdi da se poruka na jakni njegove supruge odnosi na medije koji objavljuju lažne vesti.

Natpis 'Mene nije briga, a tebe' na jakni koju je nosila Melanija odnosi se na medije koji objavljuju lažne vesti. Melanija je shvatila koliko su nepošteni i više je nije briga", napisao je Tramp na Tviteru.

Melanija Tramp fotografisana je u ovoj jakni prilikom ulaska u avion i u automobil. Ona, međutim, nije viđena da nosi jaknu kada je stigla u Teksas, ali je imala na sebi kada se vraćala u Vašington.

 


Ona je ovom prilikom obišla prihvatilište za decu u Makalenu, dan nakon što je njen suprug potpisao izvršnu uredbu, kojom se imigrantskim porodicama, koje ilegalno pređu južnu granicu SAD, omogućava da ostanu zajedno dok čekaju na ishod imigracionog postupka.

Prva dama zatražila je da deca budu ponovo ujedinjena sa svojim porodicama "što je pre moguće".
 

 

makonda-tracker