Ona je posebna

Otkriveno posle TRI godine: Prva dama Amerike, Melanija Tramp POZIRA otvorenih USTA, a evo i zašto! (FOTO)

0

Brojne dame širom sveta su otkrile koje poze najviše pristaju uz njihovo telo, a posebnu pažnju kada je reč o poziranju privukla je atraktivna lepotica Melanija Tramp. 

Melanija Tramp
Melanija Tramp foto: profimedia

Pre nego što je postala supruga predsednika Donalda Trampa, Melanija se bavila manekenstvom i modelingom, piše stil.kurir.rs

 

Ova lepa Slovenka sada važi za jednu od najfotografisanijih žena sveta, a izraz lica koji složi pred kamerom nazvali su "fish gape" ili "riblje zevanje".

 

Stručnjaci koji se bave fotografijom došli su do zaključka da ona to radi već petnaest godina, a mnogim damama širom sveta ovakva poza je zaštitni znak. 

 

Melanija Tramp i Donald Tramp
Melanija Tramp i Donald Tramp foto: EPA

Ovakav izraz lica posebno je došao do izražaja kada se Melanija doselila pre tri godine u Belu kuću, a mnogi su prokomentarisali još tada da deluje veoma zavodljivo i seksi. 

 

Donald Tramp i Melanija Tramp
Donald Tramp i Melanija Tramp foto: profimedia

Kada su vaše usne malo razdvojene izgledaćete mnogo više seksi. Isto tako, usne će vam izgledati mnogo veće nego što one ustvari jesu", ističe Trejsi Braun, stručnjak za govor tela i ističe da se modeli vrlo često stavljaju u ovu pozu kako ne bi odvlačili pažnju od odeće na kojoj treba da bude fokus.

 

Donald Tramp i Melanija Tramp
Donald Tramp i Melanija Tramp foto: profimedia

 

makonda-tracker