SREĆA U JEDNOM ZAGRLJAJU

Emotivan susret nakon mnogo godina: Ćerka Hajdi Klum KONAČNO upoznala BIOLOŠKOG OCA (FOTO)

0

Manekenkinu ćerku Leni odgajio je njen bivši muž, pevač Sil. 

foto: EPA/JIMMY MORRIS

Najstarija ćerka Hajdi Klum, Leni (14), nije odrastala uz svog biološkog oca Flavia Briatorea i nikada ga nije upoznala, ali izgleda da su se stvari promenile nakon susreta u Italiji.

 

Manekenka i italijanski biznismen raskinuli su 2004. godine, pre nego što se Leni i rodila, pa ju je sa Hajdi odgajio manekenkin bivši suprug Sil, koji je Flaviovu ćerku čak i usvojio.

 

foto: Profimedia

 

Hajdi je bila sa roditeljima, troje dece i bivšim suprugom u jednom hotelu, dok im se Briantore kasnije pridružio. Leni nije krila uzbuđenje, a sa biznismenom se pri susretu dugo grlila. Iako manekenka nije krila da njena mezimica i njen biološki otac nemaju nikakav odnos, nešto se u međuvremenu promenilo.

 

Kako pišu strani mediji, Hajdi je bila tamo sa kompletnom porodicom, uključujuči roditelje i troje dece koje ima sa Silom. I svi su bili srećni i zabavljali su se. Flavio im se pridružio na ručku, a za stolom je ćaskao čak i sa Hajdi.

 

Nije poznato da li je do susreta došlo zbog neke posebne prilike, ili, pak, Lenin otac planira od sada češće da viđa svoju ćerku.

 

 

makonda-tracker