PONOVO PROBLEMI

Ti si samo moja, zašto si me prevarila?! Haris Berković upao u stan Rade Manojlović i pravio ljubomorne scene

1

Pevač je nakon što je načuo priče seo u kola i odvezao se do pevačice!

rada manojlovič i harise berković
rada manojlovič i harise berkovićfoto: Dragan Kadić

Kada je Haris Berković iz medija saznao da njegova Rada ima novog frajera i da se s njim redovno sastaje u njenom stanu koji je do juče bio njihovo ljubavno gnezdo, pao mu je mrak na oči

 

Odmah je seo u kola i odvezao se do pevačice!

 

foto: Marina Lopičić

 

- Kao lud joj je lupao na vrata, a kad mu je otvorila, uhvatio je za gušu s namerom da je udavi - priča Radina komšinica i nastavlja:

 

Vikao je na sav glas: Ti si samo moja! Zašto si me prevarila?! Zgazila si na našu ljubav! Niko ne sme da bude sa tobom, samo ja, pobiću ih sve! Bilo je baš bučno, jedan komšija je hteo da zove policiju ili Radinog tatu, ali je odustao jer zna da neće da reaguju na ljubavne svađe! Rada je jadna pokušala da se opravda, ali on je bio sve gori! Čas je vikao, čas je plakao! Sigurno je ta drama trajala sat vremena! Posle sam čula da je uspela da mu objasni da se radi o njenom prijatelju i da nije ni sa kim u vezi. Uverila ga je da je zanima samo on i planovi za njihovu budućnost i on je, ljudi moji, tek onda skinuo ruke sa njenog vrata! Posle je popustio, pa su se zagrlili i kroz suze obećali jedno drugom da više neće nikome dozvoliti da se meša u njihovu vezu, ali i da pod hitno prave bebu i da srede život u tom smeru. Ja ih znam od kada su zajedno, ta deca se vole, nego mladost-ludost. Ljubomorišu bezveze! Ali mislim da je sada sve to konačno iza njih i da će do kraja ove godine, bože zdravlja, biti i svadba. A i treba, Rada je lepa, mlada, uspešna, on takođe! Pevaju, imaju para, jedino im dete fali. Onda bi se i manje svađali jer su to ipak obaveze! Ma ne bi ni stigli da se posvađaju. Ja vam kažem da je to ljubav za ceo život - završava Radina komšinica.

 

makonda-tracker