nije nemoguće

Tajna savršenog izgleda Megan Markl: Šta jede vojvotkinja od Saseksa?

0

Supruga princa Harija radnim danima igra po OVIM pravilima, vikendom uživa u poslasticama!

Megan Markl pleni i vitkom linijom
Megan Markl pleni i vitkom linijomfoto: Profimedia

Pilatesom i trčanjem održava telo u top kondiciji, ali krije i još po neku tajnu, prenosi Stil.

 

Uz dve fitnes rutine i odgovarajuće namirnice, vojvotkinja od Saseksa Megan Markl uspešno održava svoju kilažu i verno prati svoj režim ishrane već godinama.

 

Ako dodamo da joj je i mama učiteljica joge, možemo reći da je Megan spremna za svaku situaciju. Voli da kuva, a dijeta se bazira uglavnom na biljkama, iako se ponekad zasladi i zabranjenim slatkišima.


Pilatesom i trčanjem održava telo u top kondiciji, ali krije i još po neku tajnu.

 

Dijeta bazirana na biljkama

 

Ponekad se počasti krompirićima, vinom i sladoledom - jer šta je život bez poslastica? Ključ je većinu dijete bazirati na biljnoj ishrani koja je prirodno niskokalorična, a ima visoki udeo vlakana.

Pokušavam da jedem veganski tokom nedelje i da budem malo fleksibilnija tokom vikenda", rekla je Markl. Njena filozofija je u ravnoteži i vežbanju, jer se ne oseća da je lišena bilo čega. I smatra da to nije dijeta, već životni stil.

Megan Markl je uvek elegantna i u formi
Megan Markl je uvek elegantna i u formifoto: Profimedia

Primer svakodnevnog jelovnika


Megan obožava ugljene hidrate i vino, bilo crno ili belo. Kaže kako treba uživati u stvarima s razlogom - treba poznavati svoje telo i sve će biti u redu.

Frižider ipak najviše puni zdravim grickalicama - humusom i šargarepom, zelenim sokovima, bademovim mlekom, čia pudingom…

 

Kako je odrasla u Južnoj Kaliforniji, često se priseti drveta limuna i smokve koju je njena porodica imala u dvorištu. Tako je razvila i ljubav prema vrtlarstvu, pa je sama uzgajala svoje povrće.

 

Kad boravi u hotelima, uglavnom naručuje poširana jaja i tost s avokadom.

 

Fitnes rutina


Uz intenzivne časove vinjasa joge, svoju formu zahvaljuje trčanju i pilatesu. Za trčanje tvrdi da joj je uvek bilo kao oblik meditacije.

 

 

makonda-tracker