PONOVO PROBLEMI

Da li je tako zamišljala svoj srećan dan? Megan Markl nije smela da proslavi rođendan a POKLONE je morala da VRATI! (FOTO)

1

Megan Markl iz dana u dan krši striktna pravila, zbog čega je stalno pod lupom javnosti.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kraljevska porodica već mesecima je u žiži medijske pažnje, a Megan Markl iz dana u dan krši striktna pravila, zbog čega je stalno pod lupom javnosti.

 

 

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl pre tri dana proslavila je 37. rođendan, a taj dan je provela na venčanju dobrog druga njenog supruga Harija.

 

Kraljevska porodica ima posebne uslove i kada je rođendan u pitanju. Jedno od pravila jeste da svoje rođendane nikada ne obeležavaju javno, već intimnim proslavama u krugu porodice. Na taj način ne privlače mnogo pažnje i čuvaju svoju intimu od radoznalih pogleda javnosti.

 

 

A post shared by Meghan Markle (@meghan_markle) on

Megan je za svoj rođendan otišla na svadbu Harijevog prijatelja, na kojoj je blistala u neobičnoj kombinaciji i ukrala šou mladencima, a kada se vratila u palatu zatekla je gomilu poklona, od kojih će neke morati da vrati.

 

Inače, moraće da ih vrati, jer je takav kraljevski protokol, koji kaže da ne može da zadrži darove koji su skuplji od 150 funti. Neće morati da vraća knjige, sem ako se radi o kontroverznim autorima, cveće i slatkiše.

Poklone od ljudi koji ne poznaju lično kraljevsku porodicu neophodno je vratiti. Prvenstveno zbog zabrinutosti oko ispravnosti poklona i motiva zbog kojih im neko nešto poklanja", kažu iz Kensingtonske palate.

 

 

makonda-tracker