potpuno iskren

Malo koja žena bi izdržala ono što je Goca: Šaban Šaulić iskreno o razmiricama sa suprugom

2

Svi znaju da je brak poznatog pevača dosta dramatičan. Međutim, Šaban se nedavno prisetio anegdote koja je iznenadila njegove obožavaoce. 

foto: Damir Dervišagić

Došao sam iz neke kafane s nekim mojim drugarima, onako dobro pijan, kad sam stanovao na Labudovom brdu, i kad me je videla onakvog, da nisam svoj... a kad je videla čopor njih iza mene! Koliko ih je bilo, pet, šest... kaže: 'Pa je l' si ti normalan u ovo doba, četiri ujutru, sad si došao ovde?!' i ja sam krenuo: 'Ne plači dušo, ja ću ti doći, po ponoći', znači posle ponoći i nije bila ljuta!", rekao je on za "Premijeru, pa dodao: "Kao: 'Bože, kakva ti je to pesma?' Sad mi izašlo iz mene ovako, veruj mi", otkrio je pevač kako je umeo da smiri suprugu pesmom.

 

Ovih dana, posvećen je stvaranju nove pesme "Ti možeš sve" sa Zoricom Brunclik, a njegova dvogodišnja unuka Ema, Ildina naslednica, oštar je sudija!

 

Kad je Zorica drugi put zapevala pesmu, moja unuka je počela da peva za njom, zajedno! Odmah je pesmu naučila. Onako mala pa je sve skapirala i već je to ušlo u uši i počela ona da peva... Ovo mora da je dobro!" zaključio je u "Premijeri" Šaban, koji svaki slobodan trenutak voli da provede u društvu unučića.

 

makonda-tracker