PRIČA NEDELJE

Ilda i Šaban Šaulić: Najlepše je kad smo zajedno

0

Trostruko slavlje poznate pevačice bilo je prilika da se ona zajedno sa čuvenim ocem priseti svog detinjstva, ali i da naš legendarni pevač otkrije neke porodične tajne

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Pevačica Ilda Šaulić upriličila je 8. decembra trostruko slavlje. Naslednica nekrunisanog kralja narodne muzike Šabana Šaulića proslavila je 39. rođendan, promovisala novi CD i 10 godina karijere.

 

Imala je čak tri povoda za slavlje, a samo jedan od njih je rođendan: Ilda Šaulić okupila porodicu i prijatelje (FOTO)
 

- Bilo je prelepo. Najvažnije mi je bilo to što su došli moji roditelji i prijatelji. Sebi sam poželela puno zdravlja, jer samo zdrava sve drugo mogu da postignem i odradim. Ovakvi trenuci me podsete na detinjstvo i period kad smo svi zajedno bili na okupu. Srećna sam jer sam odrasla u harmoničnoj porodici. Imala sam bezbrižno detinjstvo. Ali tada je sve bilo drugačije. Bilo je to vreme kad su deca jurcala napolju, nije bilo mobilnih telefona, laptopova i ostalih čuda. Uvek sam molila roditelje da ostanem s dugarima pet minuta duže. Mama Goca je uvek bila stroga, s obzirom na to da je tata često bio odsutan od kuće. Ona je bila strah i trepet, što se isplatilo, jer smo sestra, brat i ja danas izrasli u prave ljude. Danas ja kao majka isti model primenjujem i na svoje dete, zato što smatram da sam mnogo pametnih stvari naučila kraj svojih roditelja - kaže Ilda, čiji otac ne krije da mu je ona bila mezimica.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker