moderna pepeljuga

OBOŽAVALI SU SE, ALI SE NJIHOVA LJUBAV ZAVRŠILA TRAGIČNO: Sin Džona Kenedija bio je LUDO zaljubljen u nju, ali njihova bajka nije imala SREĆAN KRAJ...

0

Tog dana se rodila još jedna priča o modernoj Pepeljugi koja je uspela da osvoji svog princa na belom konju, ali njihova bajka ipak je imala svoju drugu stranu

 



Vreme je prolazilo, a ona se sve teže nosila s osećajem usamljenosti. Njeni prijatelji iz modne industrije znali su da utehu često potraži i u – drogi.

 

Muškarac koji je za svoju mladu mogao da odabere bilo koju ženu na svetu, odabrao je onu koja nije bila ni bogata ni slavna, nije imala ugledno porodično poreklo niti je bila prepoznatljiva po nekim profesionalnim dostignućima. Kerolin je posedovala druge harizmatične kvalitete - posebnu lepotu, unikatan stil i oštru inteligenciju, piše Veniti Fer.

 

Ako će iko ukrasti našeg princa, onda to mora biti neka neokaljana princeza. To je bio stav medija i javnosti. Ali Kerolin nije moglo lako da se definiše. Bila je luckasta i maštovita. Bila je izgrađena osoba, rekao je Džonov prijatelj Džon Peri Barlou.

 

Ponašanjem i stavom odudarala je od mahom slavnih žena s kojima je Džon do tada bio u vezi. Mnoge od njih "bacale" su se na Džona zbog čega je on sumnjao u njihove motive. S druge strane, Kerolin nije bila nimalo impresionirana njegovom slavom. Upravo je time zarobila njegovo srce.

 

Par je krenuo na bračno savetovanje u pokušaju da reše svoje probleme, ali Kerolin je odustala od savetovanja nekoliko meseci kasnije kada je terapeut s njom pokušao da razgovara o konzumiranju kokaina.

 

Nakon toga nije više želela da deli spavaću sobu s Džonom i od tada je spavala u rezervnoj sobi u kojoj je on odlagao svoju opremu za vežbanje.

 

Džon se tada iselio iz njihovog stana i iznajmio apartman u njujorškom hotelu Stanhoup gde je nastavio s radom na svom magazinu Džorž.

 

Njegova majka Džeki nije podržavala njegov izlet u svet izdavaštva. Nikada nije pokazivao ni najmanji interes za ovaj tip biznisa. Nema nikakvog iskustva s novinarstvom. Zašto bi želio da pokrene tip magazina koji gura nos u privatne živote ljudi? On zna da ja to ne odobravam, poverila se svojevremeno prijateljima iz medija.

 

 

Nastavak na sledećoj strani

makonda-tracker