otkrivamo

BEZ ŠTIKLI: Koliko su naše poznate pevačice ZAISTA VISOKE? (FOTO)

12

Sigurno ste se barem jednom zapitali! 

foto: Andreja Damnjanović, Adria Media Arhiva
foto: Andreja Damnjanović, Adria Media Arhiva

Često se iznenadite kada pročitajte da su svetske zvezde koje na bini izgledaju veličanstveno, zapravo mnogo niže u stvarnom životu. Stvar se ništa ne razlikuje ni kod naših poznatih dama, a mi vam otkrivamo pravu istinu.

 

 

Jelena Karleuša - 178 cm

 

foto: Damir Dervišagić

 

Duge noge, stas i visina, čine Jelenu Karleušu atletski građenom. Iako je poznara pevačica pristalica visokih štikli, Jelena Karleuša svoju visinu i te kako ume da iskoristi na bini. I da, nije viša od svog supruga Duška Tošića koji ima 185 centimetara.

 

Lepa Brena -178 cm

foto: Andreja Damnjanović

Istu visinu ima i poznata pevačica Lepa Brena, te ne čudi što ih je Saša Popović jednom prilikom poredio.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani...

 

 

foto: Nemanja Novaković

Seka Aleksić - 168 cm

 

Poznata pevačica Seka Aleksić se po visini, rangira u svetu poznatih kao zlatna sredina. Zahvaljujući svojoj visini, Seka odlično izgleda i na visokim potpeticama, ali u ravnoj obući, koju u poslednje vreme sve češće koristi kako bi uživala u igri sa sinom Jakovom.


Ceca Ražnatović - 173 cm

 

foto: Dragana Udovičić

Svetlana Ceca Ražnatović takođe važi za jednu od viših dama na našoj sceni. Ipak, bez štikli, ona ima samo 173 cm. Zanimljivo je da je pevačica jednom prilikom izjavila da neudobne haljine i štikle koristi samo na sceni dok je privatno možete videti u sasvim opuštenom izdanju - trenerci, farmerkama i patikama.

 

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani...

 

foto: Nemanja Pančić

 

Rada Manojlović - 173

 

Istu visinu kao i Ceca ima i naša poznata pevačica Rada Manojlović. Poznata po svom fenomenalnom stasu i dugim nogama, Rada Manojlović pleni svojim izgledom.

 

Goca Tržan - 160

 

foto: Dragan Kadić

 

Sa svojih metar i  šezdeset centimetara, Goca Tržan izlgeda kao prava džepna Venera. Poznata pevačica je još jedna od dama sa naše estrade koje iznova dokazuju da se otrov zaista služi u malim bočicama.

 

 

makonda-tracker