PRESREĆNA

POŽELELA SAM DETE ONDA KADA SAM BILA SAVRŠENO SPREMNA ZA TO: Voditeljka podelila lepe vesti, pa progovorila o SVIM DETALJIMA TRUDNOĆE!

1

Naša poznata voditeljka priznala je da se veoma raduje što će uskoro postati mama.

foto: instagram
foto: instagram

Voditeljka Marija Lazić je nedavno otkrila da je u drugom stanju, a na svoj rođendan je podelila informaciju da će roditi devojčicu. U izjavi za Glossy.rs, ova poznata dama je otkrila da je pre trudnoće često dobijala pitanja koja su za nju bila previše intimna.

 

– Sve u životu radim planski, pa tako i ovaj značajan korak poput proširenja porodice. Iskreno, mnogi su nas kritikovali zbog čega čekamo, s obzirom da smo Vuk i ja zajedno već skoro 12 godina. Međutim, užasavam se primitivnog mentaliteta koji pod jedan daje slobodu svakome da pita parove o tako intimnoj odluci, a pod dva, ne volim ni da lujem onu rečenicu “desilo nam se dete”. To malo biće menja život iz korena i želim, tačnije želela sam ga onda kada sam savršeno spremna i ostvarena i kada ću uživati u svakoj sekundi, da ne jurim babe i dede, dadilje da ga čuvaju, vec da mu podredim ceo moj svet - rekla nam je voditeljka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Lazic Zivkovic (@maryzivkovic) on

Mnoge žene to "drugo stanje" teško podnose. Zanimalo nas je kako je Mariji u poodmakloj trudnoći.

 

– Trudnoću podnosim fantastično, iako sam se, moram priznati, plašila s obzirom na to da nisam baš u cvetu mladosti. Mučnine sam imala samo nekoliko nedelja, a što se ishrane tiče, nemam tipičnih prohteva niti napada gladi. Slatkiše nikad nisam ni volela, ali s obzirom da sam prava zavisnica od slanih grickalica i nargile najviše sam se pribojavala kako ću to sebi uskratiti. Međutim, čudesna priroda je sve regulisala. Preko noći sam bukvalno zaboravila na nargilu, a grickalice su počele da mi smetaju. Prethodnih par godina sam se delimično okrenula zdravoj ishrani i sama spremam keto hleb i testenine tako da sam samo nastavila u tom maniru. Jedem dosta povrća, koje inače obožavam i ugojila sam se samo tri, četiri kilograma, a ničega se nisam odricala - rekla je Marija za Glossy i dodala:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Lazic Zivkovic (@maryzivkovic) on

– Putovala sam i u Španiju, Ameriku, i prekookeanski let nisam ni osetila. Jedino što pijem više vode nego inače, minimum tri litra dnevno i još uvek treniram i dozvoljene vežbe za trudnice radim kad god mogu i gde god da se zateknem. Nisam razmažena ni zahtevna trudnica, niti tražim udovoljavanja, mada se suprug šali da, ako ćemo tom logikom, ja sam trudna celog života jer mi svi oduvek ugađaju.

 

Budući da Marija i njen suprug Vuk Živković već znaju da će dobiti devojčicu, pitali smo voditeljku da li su se već odlučili za ime budućeg deteta.

 

– Što se imena tiče, imamo jedno koje je favorit za sada, ali još imamamo vremena za tu odluku - rekla je Marija na kraju razgovora.

 

 

makonda-tracker