milioni dolara

Sav raskoš i sjaj koji poseduje Majkl Kors: Zavirite u nestvaran enterijer

0

Umetnička dela i dizajnerski nameštaj!

majkl kors
majkl korsfoto: Youtube Printscreen

Američki modni dizajner Majkl Kors otvorio je vrata svoga doma prestižnom magazinu "Architectuiral Digest" i pokazao kako je uredio svoj prostor koji deli sa svojim dugogodišnjim partnerom, piše Stil.

 

Jedan od najpoznatijih modnih kreatora, koji ne prestaje da oduševljava modne sladokusce svojim dizajnom poslednih 25 godina, po prvi put je pustio u svoj dom koji se nalazi u Njujorku, tačnije prestižnom delu ove metropole, Grinič Vilidžu. Njegov ukus kada je modni dizajn je besprekoran, ali niko do sada nije mogao ni da pretpostavi da se modni dizajner podjednako dobro snalazi i kada je uređenje enterijera u pitanju.

 

Tako je u svoj ogroman apartman sa pogledom od 100 miliona dolara, stavio komade nameštaja sa potpisom raznih umetnika i dizajnera za enterijer, ali i umetnička dela poput slika i fotografija. Nama je zapao za oko portret Elizabet Tejlor i Ričarda Bartona, ali i mnogi drugi elementi s kojih je teško skloniti pogled.

 

Pogledajte sledeći video i podelite sa nama u komentarima kako vam se dopada ovaj stan poznatog američkog dizajnera, Majkla Korsa:

 

 

 

makonda-tracker