retrospektiva

Kija priznala da je moglo doći do pomirenja sa Slobom i otkrila ko joj je najveća ljubav

0

Kada je razvod okončan i papirološki, Kija je dala opširniji i detaljan prikaz na celu situaciju.

kija kockar i sloba radanović
kija kockar i sloba radanovićfoto: Saša Urošev

 

Kristina Kija Kockar je odnela titulu pobednice najgledanijeg rijalitija u regionu "Zadruge", ali je izgubila svoju jaču polovinu. Ona i Slobodan Radanović su se juče u Osnovnom sudu u Zrenjaninu konačno razveli, što je šokiralo deo javnosti, ali i veliki broj bivših zadrugara koji su verovali da do zvaničnog okončanja njihovog braka nikad neće doći.

 

Iako je Kockareva potpisala papire za razvod još po završetku "Zadruge" na Slobin potpis se dugo čekalo. Suze u očima su bile prisutne kod oboje po izlasku iz suda, a svoje utiske nekoliko sati nakon što je okončala brak Kija je podelila sa ekipom "Premijere".

 

- Još uvek sam pod utiskom, danas sam posle suda otišla malo da odspavam i došla ovde za Crnu Goru i spavala sam ceo dan, sve do sada. Došla sam na nastup. Još uvek mi je sve čudno, nemam osećaj kao da se nešto preterano promenilo, potpuno ravna linija za sada. Kada smo ušli tamo, bilo je sve zvanično, jednostavno - kao gotov je brak i to je to, ali oboje smo hteli to, oboje smatramo da je to najpametnije i najbolje za nas dvoje. Ja prvenstveno znam da zaslužujem mnogo više i ovo je bio najpametniji korak - rekla je Kockareva.

 

Na osnovu mnogobrojnih natpisa u medijima spekulisalo se da će se Kija i Sloba pomiriti i dati još jednu šansu svom braku, no, to se ipak nije desilo. Kockareva smatra da je jučerašnji potez najpametniji za oboje.

 

Mogli smo mi to da uradimo, ali nije pametno i ja polazim od sebe i smatram da zaslužujem bolje. Znam da je i njemu sada krivo, ali trebalo je o tome da razmišlja ranije. Nikad ne znaš šta može da se desi, ali verujem da je to to - kaže Kristina.

 

Za premijernu kameru Kristina je otkrila i da li je na pomolu neka nova ljubav i da li je u potrazi za jačom polovinom koja će zameniti Slobu.

 

- Ne bežim od toga, nikad se ne zna. Mogu sad odmah da se zaljubim iza ćoška, a mogu i da čekam još 10 godina... Moja najveća ljubav je bila u Zrenjaninu, tako da mislim da je meni Zrenjanin koban, a ne Budva sigurno - rekla je Kija kroz smeh.

 

 

makonda-tracker