intrigantno

Ni ona nije odolela emocijama rijalitiju: Katarina Živković progovorila šta misli o Kijinoj pobedi

0

Pevačica je priznala da je interesuje ko će s kim na kraju ostati, ali i to da nisu imali smišljenu taktiku za pobedu.

katarina živković
katarina živkovićfoto: Damir Dervišagić

 

Rijaliti "Zadruga" prethodnih godinu dana je tema broj 1 u Srbiji, a i šire. Ne postoji osoba koja ne zna bar jednog učesnika rijalitija, a kao i svi, i poznate ličnosti vredno su pratile šta se dešava u impresivnom gradu nadomak Beograda. Jedna od njih je i Katarina Živković, koja priznaje da joj "Zadruga" nedostaje.

 

Ne postoji osoba koja nije obaveštena i ne prati. Svakog to privlači da gleda. Malo mi je i dosadno bez Zadruge, čak ponekad poželim da uključim Pink Rijaliti i da gledam reprize - rekla je ona kroz smeh.

 

Nezaobilazna tema su svakako Sloba Radanović i Kija Kockar, a kako je nedavno pevač potpisao predlog za sporazumni razvod, nismo mogli a da je ne pitamo da to prokomentariše:

 

Ja sam takođe bila u rijalitiju i bila sam pobednik u to vreme kad ljudi nisu provalili koja je najbolja taktika da dođeš do pobede. Meni je svako od njih ponaosob zanimljiv i zabavan na svoj način, i Sloba i Kija i Luna, pored njih Miljana Kulić, Milan Milošević, Sara i Vojke, svako od njih ima neku svoju zanimljivu priču. Nisam se baš bavila temom razvoda Kije i Slobe, ali mi je i te kako bilo zanimljivo da vidim ko će sa kim ostati, ko će sa kim biti, ko će biti sa Slobom (smeh). Što se tiče razvoda, mislim da je to bilo očekivano - rekla je Katarina.

 

Na kraju, pevačica je otkrila da li bi se ponovo oprobala u rijalitiju:

 

- Nemam potrebe za tim jer sam ostvarena i izgrađena u tom smislu, ali ne mogu da kažem da me ne privlači jer sam egzibicionista. Tad kad sam pobedila imala sam 22 godine i volela bih da vidim kako bih se ponašala sada sa 29, da oprobam sebe, da vidim da li sam se promenila, da li sam nešto naučila, tako da bih u tom smislu volela da oprobam sebe. Ali mislim da bih ušla za neke ogromne pare koje bi mogle da mi promene život, a te pare sada ne postoje (smeh) - zaključila je pevačica.

 

 

makonda-tracker