smorilo je da bude zvezda

Kija Kockar želi popularnost: Ušla je u svet šou biznisa, ali koliko će slava trajati?

1

Učesnica i pobednica rijalitija ne prestaje da maksimalno koristi trenutke slave

kija kockar
kija kockarfoto: Vladimir Šporčić

 

Kako je zakoračila, nenadano, na javnu scenu i proslavila se u rijalitiju pobedom u ulozi žrtve, prevarene žene, mnogi koji su osetili slično i na svojoj koži, ali i oni koji su imali empatiju za njen slučaj, podržali su Kiju Kockar - prevarenu ženu.

 

Podsetimo, pre nešto manje od godinu dana, tada anonimna, Kija ušla je u rijaliti ne bi li se obračunala sa sopstvenom sudbinom i suočila sa suprugom Slobom koji je javno i transparentno započeo vezu s Lunom Đogani.

 

Od suza, smeha, svađa, veselja pa do pobede koja joj je donela slavu, nešto novca i konstantno pojavljivanje u medijima, Kija ne štedi ni svoje društvene mreže u svrhu marketinga, ali kontradiktornost je u tome što novopečena pevačica, sada, ima glavobolju od novinara te je na svoj Instagram objavila priču sa pripadnicima medija uz opis:

 

Svuda pođi, njima dođi.

Ne znamo šta je htela da kaže...
Ne znamo šta je htela da kaže...foto: Instagram/printscreen

 

Sudeći po emotikonima koji daju dodatan opis ove priče, biće da se Kockarevoj slava pomalo smučila. Naravno, ovo su samo nagađanja, ne sumnjamo da će nas Kija i dalje čašćavati svojim objavama na Instagramu koje su vrlo redovne.

 

 

makonda-tracker