raj na zemlji

Za život su izabrali selo: Novak i Jelena prave raskošnu vilu na srpskoj ravnici

0

Teniser i njegova supruga izabrali su malo mesto u kome će naći mir i spokoj za svoju porodicu.

 

 

- Iz tog razloga, oni su preduzeli apsolutno sve mere bezbednosti da bi svi članovi porodica Đoković i Ristić bili dobro. Novak i Jelena su se nakon saznanja da je Miloslav otet i reagovanja policije kada su ga pronašle komšije, zahvalili policiji Srbije na brzoj reakciji. Jelena se čula sa dedom da bi ga umirila posle svega i čim dođu u Srbiju posetiće ga. Sve ovo ih je jako zabrinulo jer su mislili da se niko ne bi usudio na takav način da ih ucenjuje, kaže naš izvor blizak porodici, i dodaje da je Miloslav sada malo bolje i da je sin sve vreme uz njega, kao i komšije.

 

Novakove nekretnine

 

Novak Đoković je oduvek ulagao u nekretnine i biznis. Novac od mnogobrojnih osvojenih turnira čuvao je, a potom kupovao stanove. On je u martu ove godine kupio čitav sprat u Beogradu za više od pola miliona evra, a penthaus poseduje tri sobe, tri kupatila i terasu. Novak je ovaj luksuzni penthaus pazario u novoizgrađenom beogradskom naselju, a građevina u kojoj je kupio stan nosi epitet “pametne zgrade”. Osim toga, teniser je odavno kupio dvosoban stan na Menhetnu, a prošle godine i stan u Majamiju u najelitnijem i stambenom kompleksu Ejti seven park. Zgrade u Njujorku i Majamiju čiji je naš Nole stanovnik projektovao je isti čovek - Renco Pijano, arhitekta iz Italije.

 

Obožavam dizajn ove dve zgrade, a njihove lokacije su fantastične. I Njujork i Majami se nalaze na mojoj listi gradova koje posećujem svake godine i uzbudljivo je da imate svoje mesto na koje uvek možete da se vratite, rekao je Novak Đoković za medije nakon kupovine stana u Ejti seven parku.

 

Novak ipak najviše vremena provodi u porodičnom domu u Monte Karlu, koji se nalazi na jednoj od najprestižnijih lokacija.

 

Đoković je, kako se priča, kupio ne samo plac na kojem je smeštena vila već i okolne livade kako bi imao potpuni mir u svom domu. Njegova vila je smeštena među rastinje, a u neposrednoj blizini je i šuma, a kako su Đokovići veliki ljubitelji prirode i kampovanja, ovo imanje je bilo pun pogodak. Sa glavnog puta do Đokovićeve vile vodi staza koja je takođe opasana drvoredom, pa je prilaz nepozvanim gostima onemogućen.

 

- Jelena je veliki ljubitelj prirode i opuštanja u njoj, a tu ljubav prenela je i na Novaka. Gde god da odu, nađu vreme da prošetaju obližnjim parkovima, šumom ili pored jezera, mora ili reka, zavisi gde se nalaze. Nedavno su u Italiji čak i kampovali. Svoje zdrave navike prenose i na mališane, pa Stefan uveliko voli da trči livadama, šumskim stazicama i druži se sa životinjama. Poznavaoci hortikulture su bili zaduženi za odabir biljaka i drveća koje je zasađeno, kaže izvor.

 

 

makonda-tracker