Otmica

Tražili su basnoslovnu cifru za otkup: Deda Jelene Đoković pronađen vezan u kukuruzištu

2

Porodica Jelene Đoković trenutno prolazi kroz pravu dramu! 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Predsednik Opštine Ljig Dragan Lazarević potvrdio je danas da je deda supruge Novaka Đokovića pronđen vezan u kukuruzištu i da je reč o pokušaju otmice.

Pronašli smo ga vezanog lisicima za betonsku banderu u kukuruzištu odakle je dozivao u pomoć. Tu je slučajno prolazio direktor Komunalnog preduzeća Vladimir Stajić koji je čuo zapomaganje i priskočio u pomoć. Kontaktirali smo već nekoliko puta njegovu ćerku Veru Mitić, Novakovu taštu, koja se trenutno nalazi u Monte Karlu, i koja nam je rekla da njenom bratu stižu poruke u kojima se traži dva miliona evra za otkup", naveo je Lazarevic.

 

Kako je preneo Glas Zapadne Srbije, Milosava Radisavljevića su pronašli električari nedaleko od njegove porodične kuće.

 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Ljigu pronašli su jutros osamdesetogodišnjeg muškarca koji je bio vezan za metalnu konstrukciju, a na sebi nije imao nikakvih vidljivih povreda.

 

Policija je odmah obavila razgovor sa pronađenim muškarcem, koji je tom prilikom izjavio da su jutros oko 3 sata u njegovu kuću ušla dvojica maskiranih razbojnika koji su mu iz novčanika uzeli oko 26.000 dinara i jedan mobilni telefon, a zatim su ga izveli iz kuće i vezali za dalekovod koji se nalazi u blizini kuće.

 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova o svemu su obavestili Više javno tužilaštvo u Valjevu i intenzivno tragaju za počiniocima.

 

makonda-tracker