klub preljubnika

Čuveni sportista prikazuje SAVRŠEN BRAK, ali suprugu, pevačicu vara sa strane

0

Oni su bili simbol savršenog i idiličnog braka, ali su sada isplivali neki detalji koji ruše tu sliku.

Ben foden
Ben fodenfoto: Youtube/printscreen

 

Kao što je već mnogo puta dokazano, društvene mreže ne moraju da imaju ni najmanji dodir sa realnošću, dokazuje baš njihov slučaj.

 

Britanski ragbista Ben Foden (33) i pevačica Una Hili bili su, sudeći po društvenim mrežama, zaista oličenje savršenog braka još od 2012. godine. On je bio, činilo se, potpuno opčinjen svojom suprugom i nije prestajao da na svoj Instagram kači njene slike uz dirljive izjave ljubavi.

 

 

A post shared by Ben Foden (@ben_foden) on

 

A nesrećna Una (36) nije znala da joj se, usred tih izjava ljubavi, uveliko dešava nož u leđa.

 

 

A post shared by Una Healy (@unahealy) on

 

Jer dok je kačio njene slike, divio se njenoj lepoti i izjavljivao da je pravi srećnik što je u braku sa njom, sve vreme intenzivno se viđao sa Beki Miln (26), devojkom nepoznatoj javnosti. Beki je po zanimanju PR, pa joj nije bilo teško da stupi u kontakt sa popularnim sportistom. A onda je rešila i da se pohvali prijateljima koje je zaklela na ćutanje. Međutim, vest se brzo proširila i stigla do Une.

 

 

A post shared by Ben Foden (@ben_foden) on

 

- Ionako je i sama sumnjala da se nešto dešava, pa kada je čula govorkanja nije ni najmanje sumnjala u njih - kažu za medije Unini prijatelji, dodajući i da je pevačica bila uverena da će njen brak trajati zauvek, a da sad ne može da vidi očima Bena.

 

 

makonda-tracker