novo poglavlje

Javno ga se odrekla putem medija: Luna Đogani šokirala sve!

2

Kada je u pitanju afera rijalitija, prašina se još ne stišava...

luna đogani
luna đoganifoto: Youtube/printscreen

 

Đole Đogani nekoliko puta je davao izjave dok je Luna Đogani bila u rijalitiju "Zadruga". On je između ostalog nedavno izjavio kako bi njegova bratanica u javnosti ne bi trebalo da se predstavlja kao Luna Đo, jer je on tvorac brenda Đogani, kako se i zove njegova grupa "Đogani Fantastiko".

 

Luna ne zamera stricu, kako kaže nije je povredio.

 

Ne zameram mu ima pravo da misli šta hoće. Krivo mi je što sam pomislila da je na mojoj strani. Razočarala sam se, ali ne zameram mu, to govori na njemu. Ja sam uvek Luna Đogani bila, to je moje prezime na koje sam ponosna i ne mislim da sam ga obrukala. Treba da bude ponosan što u porodici ima jednu Lunu Đogani. I da sam najgora na svetu, da sam ubila čoveka, da sam, ne znam šta uradila, nikada što se kaže ne treba jesti svoje meso", rekla je Luna. Kako kaže, ona za razliku od svog strica nikada ne bi ponizila člana porodice.

 

"Ja nikada ne bih člana svoje porodice javno poniozila, povredila, uvredila, šta god... to sam ja... nismo svi isti", kaže Luna. Blogerka je takođe rekla da Đoleta više ne smatra svojom porodicom.

 

 

makonda-tracker