kontraverzno

Pre će biti SAM, nego u VEZI: Zašto se Tom Kruz i dalje se ČVRSTO drži sajentološke crkve?

1

Priključio im se još osamdesetih godina, ali o tome nikada ne govori.

 

tom kruz i kejti holms
tom kruz i kejti holmsfoto: Profimedia

Čak su i njegove kolege primetile to, objašnjavajući da je Tom Kruz jedna misteriozna ličnost po mnogo čemu, ali i da mnogi spekulišu i nagađaju istinu o njemu.

 

Magazin "People" istakao je da se Kruz posvetio svom poslu poslednjih godina i da živi u hotelima. Iako je izlazio sa mnogim ženama, nije bio u pravoj vezi prilično dugo.

 

On jeste ipak u ljubavi - sa Londonom. Otkako je snimio film "Legend" 1984. godine, Kruz je više puta bio viđen u ovom gradu. Njegova dvadesetpetogodišnja ćerka Izabela, koju je usvojio sa bivšom suprugom Nikol Kidman devedesetih godina, takođe živi u Londonu sa svojim suprugom.

 

Navodno Kruz više Holivud ni ne zove svojim domom. Doduše, jeste kupio penthaus na Floridi, koja se nalazi samo jedan blok dalje od sedišta Sajentološke crkve.

 

Glumac, veran član ove kontraverzne crkve još od osamedeetih, navodno je jako blizak prijatelj sa njihovim vođom, Davidom Miskevidžem. Lokalni ljudi tvrde da su popularnog glumca nekoliko puta videli sa ostalim sajentolozima ove godine. Prilično je miran kada je sa njima, istakao je izvor. Očigledno da utehu holivudski glumac i dalje traži u dogmi ove crkve.

 

U martu, Miskevidževa supruga, prva dama sjentološke crkve, Šeli Miskevidž, bila je tema dokumentarca "Vanity Fair-a" pod nazivom "Vanity Fair Confidential: Scientology’s Vanished Queen". Ovaj dokumentarac, koji je bio deo serije "Vanity Fair Confidential", prikazan je bio 2014. godine i bavio se pitanjima Šelinog misterioznog nestanka sedam godina ranije.

 

Koliko su upoznati sa ovom temom ostali sajentolozi, ne zna se, ali im očigledno ne smeta da nastave sa svojim aktivnostima i vezom sa ovom crkvom. Tom Kruz svakako je jedan od njih.

 

 

 

makonda-tracker