SKANDALOZNA ZAJEDNICA

RAZORILA joj je brak i okrenila DECU protiv nje: Evo kako je sajentološka crkva UNIŠTILA ŽIVOT Nikol Kidman! (FOTO)

0

Unutar crkve Kidman su zbog oca odmah proglasili "PTS: Potencial Trouble Source", odnosno "potencijalnim izvorom problema".

Nikol Kidman
Nikol Kidmanfoto: Profimedia

Jedan je od najplaćenijih glumaca na svetu i istovremeno jedan od najčudnijih. Poznata je uključenost Toma Kruza u sajentologiju, kult koji sebe naziva crkvom, a u kojem je on najveća zvezda.

 

Iako su mnogi poznati članovi zajednice, Kruz je već skoro dve decenije na vrhu i prestigao je čak i Džona Travoltu. Lider zajednice Dejvid Miskevidž mu je najbolji prijatelj, a upravo on odlučio je da će glumac postati najpoznatiji ambasador sajentologije u svetu.

 

Tom Kruz i Nikol Kidman
Tom Kruz i Nikol Kidmanfoto: Profimedia

Prvi problem na koji je naišao bila je Nikol Kidman. Kruz se zaljubio u nju kad je već bio u sajentologiji, a ona im nikada nije bila po volji. Nikol nikad nije htela da bude deo zajednice, a još veći problem bio je to što je njen otac psiholog. Naime, sajentolozi ne veruju u psihologiju niti psihijatriju jer misle da su to sve prevaranti, s obzirom na to da, prema njihovom verovanju, mentalne bolesti ne postoje.

 

Unutar crkve Kidman su zbog oca odmah proglasili "PTS: Potencial Trouble Source", odnosno "potencijalnim izvorom problema".

 

Njihov brak je trajao nešto više od deset godina, a usvojili su dvoje dece, sina Konora i ćerku Izabelu. Prijateljstvo Kruza i Miskevdža postajalo je sve slabije, kao i glumčeva angažovanost u zajednici, pa je ovaj naredio "srednjem menadžementu" u crkvi da okončaju taj brak.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker