intrigantni detalji

Njihova ljubav je od početka bila osuđena na propast jer ju je zaprosio zbog OSEĆAJA KRIVICE: Kako se razišao najpopularniji turski glumački par?

0

Brak poznatih turskih glumaca od samog početka privlačio je veliku pažnju javnosti. 

 

foto: Promo

 

Kada se zaputila na set na kom su bili Murat i Tuba, Burčin je doživela lakšu saobraćajnu nezgodu. Murat je kasnije otkrio da zbog osećaja krivice nije više želeo da gubi vreme, pa je zaprosio lepu glumicu.

 

Ipak, najzaljubljeniji turski par, kako su ih nazivali u medijima, odlučili su da se razvedu 2014. godine, posle šest godina braka. Ovo je bio veliki šok za tursku javnost, s obzirom na to da nikada nisu pokazali da postoje trzavice u njihovom braku. Iako je Burčin govorila da smatra da je brak sa Muratom za ceo život, 2014. godine su se zvanično razveli, u medijima se nagađalo da je razlog glumčevo neverstvo, ali njih dvoje se, osim zvaničnog saopštenja, nikad nisu oglašavali po tom pitanju.

 

Samo nekoliko meseci nakon što se razvela od Murata, Burčin se započela vezu sa Ilkerom Kalelijem, kog je upoznala na snimanju serije "Za mog sina", u kojoj joj je dirketan partner. Njih dvoje i dalje uživaju u skladnoj vezi. 

 

S druge strane Ilker je pre Burčin izlazio samo sa glumicama, a sebe smatra da još uvek nije dobar materijal za brak. Budući da već ima jedan brak iza sebe, lepoj Burčin to i ne smeta. 

 

foto: Promo

 

makonda-tracker