Umesto venčanice

Trudna u crnoj haljini izgovorila sudbonosno "da": Novinari logorovali u elitnoj četvrti i otkrili - tračevi o ljubomori su istina?

0

Crna haljina koju je lepotica ponela umesto venčanice ista je kao ona koju je mladoženjina partnerka iz serije jednom prilikom obukla, te se nameće uverenje da su priče o mladinoj ljubomori na koleginicu glumicu zapravo istina...

foto: Youtube Screenshot
foto: Youtube Screenshot

Podsetimo, jedan od najvećih turskih zavodnika venčao se 8. marta sa 20 godina mlađom Fejzom Aktan koja je u osmom mesecu trudnoće, piše Lepa i srećna. Ceremonija je obavljena u njegovoj luksuznoj vili u elitnoj četvrti Zekerijakoj, a prisustvovao joj je mali broj zvanica, uglavnom članovi porodice i najbliži prijatelji.

 

Venčanje je okarakterisano kao tajno, ali na kraju i nije baš bilo, jer je kod ograde 200 metara od vile logorovala četa novinara! Njih su mlada i mladoženja pozdravili s terase (u maniru engleskih prinčeva, komentarišu neki) i zahvalili im se na čestitkama.

 

Pažnju javnosti je privukla crna haljina koju je Fejza nosila umesto venčanice, jer je istu takvu u seriji "Nevesta iz Istanbula" obukla Asli Enver, Ozdžanova partnerka, pa se, pišu tabloidi, nameće uverenje da su priče o Fejzinoj ljubomori na Asli tačne...

Fejza je, primećeno je, na društvenim mrežama odmah promenila prezime, pa je postala Fejza Deniz, a pažljivim posmatračima nije promaklo da je novopečena mlada počela da prati samo članove porodice Deniz, dok je, bar što se društvenih mreža tiče, sa svojima prekinula. Mnogi to tumače da se opasno sukobila s roditeljima kojima se Ozdžan ne dopada (ili im se ne dopada što im je ćerka ostala trudna pre braka).

 

Mladoženja je, čuje se u medijima, više opijen činjenicom što će postati tata nego samim venčanjem. Zato, kažu, nije žalio para. Konzervativnih shvatanja i pored toga što se školovao u Evropi, odmah do svoje kupio je i vilu za majku jer želi da ona bude u blizini i nadgleda odrastanje unuka. Za bebu je, naravno, opremljena posebna soba u čije je uređenje glumac uložio oko 50.000 evra, a spremne su i ostale prateće stvari, od pelena do automobilčića za vožnju.

 

I dok se neki njegovi fanovi tope od miline zbog nežnosti koje Fejza i Ozdžan razmenjuju, njegove bivše rone suze pred kamerama, a "neverne Tome" u medijima licitiraju koliko će brak trajati.

 

 

makonda-tracker