muški

Nakon javnog linča Lune Đogani oglasio se i Sloba: Ja sam taj koji je kriv i koga treba da napadate!

3

Nakon brojnih emisija u kojima je Luna morala da gostuje kako joj ugovor nalaže i gde se situacija previše zahuktala te mladu blogerku stavila u nezavidnu poziciju, njen dečko je imao da da komentar na to, apelujući da se hajka prekine.

foto: Instagram
foto: Instagram

 

Život Slobodana Radanovića i dalje ne prestaje da intrigira javnost posle Zadruge, iako je on nakon mnogobrojnih gostovanja u emisijama govorio o svim temama koje je verna publika televizije Pink želela da čuje.

 

On je posle završetka rijalitija stavio tačku na svoju ljubavnu vezu koju je pred milionima ljudi ostvario sa blogerkom Lunom Đogani, sa kojom je javno prevario svoju zakonitu suprugu Kristinu Kockar.

 

 

Međutim, pre samo nekoliko dana Luna i njen otac Gagi Đogani gostovali su u emisiji ,,Zadruga - Narod pita" i tada su iskoristili priliku da javnosti predoče u kakvom je odnosu njegova ćerka sa Slobodanom. Luna je osudila njegovo ponašanje koje se drastično promenilo otkad su se ugasile kamere, a novinari su odmah kontaktirali ovu Pinkovu zvezdu kako bi saznali i njegovo mišljenje o njihovom celokupnom izlaganju.

 

 

A post shared by SLOBA RADANOVIC (@sampanjactatica) on

 

Porodica Đogani je komentarisala tvoj stav i ophođenje prema Luni nakon završetka Zadruge i moglo se primetiti da im se nimalo nije dopalo to što si je ignorisao posle svega. Zašto je tvoja bivša devojka tvrdila da te ne prepoznaje? Da li imaš nešto da im poručiš?

 

- Ne osećam potrebu da im bilo šta poručim, želim im sve najlepše. Ja sam uvek bio tu za Lunu. Ona je ta koja se prva promenila prema meni, tako da je moja promena usledila kao reakcija na njenu promenu. Koliko ja znam, to i oni znaju odlično. Video sam i da Gagi nije imao ništa loše da kaže o meni, jer je svestan da sam ja uvek tu za njegovu ćerku.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker