raspelt

Ognjen Amidžić otkriva tajnu rijaliti trougla: Sloba je držao ključeve u svojim rukama...

2

Voditelj nam otkriva ko je zaslužan za čitavu pompu oko rijalitija koja ne jenjava.

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

 

Amidžića smo imali priliku da gledamo i u sklopu najgledanijeg rijalitija na našim prostorima ''Zadruga'' gde je povremeno vodio program, uživo iz Bele kuće. On sada priznaje da favorita nije imao, ali otkriva i šta misli o ljubavnom trouglu koji je obeležio prvu sezonu ''Zadruga''.

 

- Uopšte nisam imao favorita u ''Zadruzi''. Od početka sam se postavio isto prema svima, tako da ne mogu nikog da izdvojim. Svako ima i dobre i loše strane. O ljubavnom trouglu koji je obeležio prvu sezonu ''Zadruge'' imam isto mišljenje kao i na početku. To je jedna čudna priča koja je od početka bila specifična, a tu je Sloba bio taj koji je držao ključeve u svojim rukama. Niko tu nije čist i niko nije svetac, ni svetica. Svako tu ima putera na glavi - rekao je Ognjen i dodao:

 

- Kija je zasluženo odnela pobedu čim su toliki ljudi glasali za nju. Iskreno, nisam očekivao javno pomirenje Kije i Slobe u mojoj emisiji.

 

Popularno TV lice otkrilo je i gde planira da se odmori nakon svih poslovnih obaveza koje je imao u proteklom periodu.

 

- Idem u Grčku deset dana - kaže Ognjen i otkriva ko je zadužen za čuvanje i vaspitavanje njegovog sina Matije, kojeg je dobio u braku sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom.

 

- Naravno da pomažem Danijeli, kao i ona meni. Borimo se da sa njim provodimo vreme, da ga mi vaspitavamo što je moguće vše. Sve je stvar dogovora, ja ga čuvam danas, ona sutra i tako...

 

 

makonda-tracker