napadi se nastavljaju

Otac Megan Markl tvrdi da mu je ćerka PRESTRAŠENA: Želim da se POMIRIMO, odleteću za London jer ona PATI! (FOTO)

0

Ovo nije prvi put da se otac vojvotkinje od Saseksa služi medijima kako bi privukao pažnju svoje ćerke.

megan markl
megan marklfoto: Profimedia

Prvi put kada je u javnosti počelo da se priča o komplikovanom odnosu Megan Markl i njenog oca bilo je kraljevsko venčanje njegove ćerke kome on nije prisustvovao. Naime, Tomas Markl je svoj izostanak u Vindzoru opravdao operacijom na srcu koju je imao nekoliko dana pre velike ceremonije. Uz vojvotkinju je, od porodice, bila samo majka, Dorija Ragland.

 

 

U intervjuu za američki "The Sun" Markl je izjavio da mu je to najveća greška, koju bi voleo da ispravi, i da je ovo najduži period da nije video ćerku.

 

Ovo nije njegovo prvo obraćanje javnosti, ali u ovom je odlučio da se direktno obrati vojvotkinji od Saseksa.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

foto: profimedia

 

Tomas Markl izjavio je da želi da se pomiri sa ćerkom, da zakopaju ratne sekire, nakon što je prodao fotografije svoje ćerke paparacima, jer je prošao dug vremenski period od njihovog poslednjeg razgovora i viđanja.

Razmišljam da odem u London. Ne zanima me da li je ona ljuta na mene ili ne. Želim da je vidim", rekao je za američki "The Sun" otac novopečene vojvotkinje.

Međutim, Meganin otac nije svoj intervju završio ovako, kako su mnogi i očekivali.  Ovaj sedamdesettrogodišnji otac dodao je da smatra da je njegova ćerka prestrašena u kraljevskoj porodici. 

Vidim to u njenim očima, u njenom licu i u njenom osmehu. Gledao sam je godinama kako se smeje. Ne dopada mi se ovo što vidim sada. Stvarno me to brine, mislim da je pod velikim pritiskom", priznao je zabrinut otac. 

Ne samo da je optužio kraljevsku porodicu za ovakve promene na Megan, već je dodao da su pravila po kojim njegova ćerka mora da živi potpuno besmislena i starinska. Dodao je da bi voleo da ga svi u Londonu, koji su od skoro u životu njegove ćerke, tretiraju kao Meganinog oca - sa poštovanjem.

 

Kenzington palata ova nije komentarisala za sada.

 

 

 

makonda-tracker