VEŠTO IH IZBEGAVA

Slučajno ili NAMERNO? Evo koja je PRAVILA do sada prekršila Megan Markl! (FOTO)

0

Iako nije odrasla u Velikoj Britaniji, a kamoli u kraljevskoj porodici, javnost često zamera Megan Markl na propustima koji joj se često dešavaju na javnim događajima..

Megan Markl
Megan Marklfoto: AP / John Stillwell

Budući da je odrastanje u kraljevskoj  porodici za nju je do pre par meseci bila potpuno nepoznato, uopšte ne ne čudi da je Megan Markl, otkako se udala za princa Harija, često na udaru kritika zbog kršenja kraljevskih pravila.

 

No, to joj ne bi trebalo zameriti jer, za razliku od svoje pokojne svekrve, princeze Dajane, koja je odrasla u aristokratskoj porodici, kao i Kejt Midlton, koja je rođena u uglednoj porodici, vojvotkinja od Saseksa odrasla je samo s majkom u dalekom Los Anđelesu.

 

Ipak, mora se priznati da uprkos svemu tome, u svega nekoliko meseci, Megan je dobro "pohvatala" većinu pravila kojih se mora pridržavati, no neke još uvek, namernoili ne, krši.

 

Nedavno joj se tako dogodila javni blam kada je putovala prvi put sama s kraljicom Elizabetom II u kraljevskom vozu. Kada su stigli na odredište, Megan je zaboravila pravilo ko od njih dve treba prvo da uđe u automobil. Budući da je mislila da kraljica treba da ide prva, zbunila se, a na kraju je morala da pita Elizabetu koja će prva ući.

 

 

Javnost joj takođe nije zaboravila ni kada se pojavila na paradi "Trooping of the Colour" i gde nije ippoštovala pravilo oblačenja. Naime, po službenom protokolu, članice kraljevske porodice trebale bi imati prekrivena ramena, no Megan je to pravilo vešto zaobišla, pojavivši se na balkonu palata u elegantnoj haljini koja otkriva ramena.

 

Megan Markl i Kejt Midlton
Megan Markl i Kejt Midltonfoto: Profimedia

Megan je na jednom od službenih događanja uspela da zaboravi i najvažniju stvar, koju je još davnih dana lično naredila kraljica Elizabeta - da žene iz kraljevske porodice moraju u javnosti uvek da budu u najlonkama boje kože.

 

Tpkom perioda kada je bila tek verenica princa Harija, lepa glumica je često zaboravljala na njih. No sada se, ipak navikla na njih.

 

Isto tako, na početku nikoko nije mogla da se navikne da ne sme tek tako da se grli u javnosti, posebno sa nepoznatim osobama. To je jedno od kraljevskih pravila, koje je napisano prvenstveno zbog sigurnosti. No u nekoliko situacija tome ipak nije mogla odoleti jer su u pitanju bila deca.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker