mLADI I TALENTOVANI

Ko su DECA poznatih glumaca? Evo ko je sve dobio šansu da pokaže talenat u BJELINOJ SERIJI (FOTO)

6

Reditelj Dragan Bjelogrlić pružio je šansu mladim glumcima da zaigraju u novoj igranoj seriji koja nosi naziv "Žigosani u reketu" koja će se pred televizijskim gledaocima naći od jeseni.

Mlada glumačka ekipa serije 'Žigosani u reketu
Mlada glumačka ekipa serije "Žigosani u reketu"foto: Damir Dervišagić

Šansu da pokaže svoj glumački talenat dobila je mlada glumica Mina Softić koja je ćerka poznate glumice Anice Dobre.

 

Mina je zahvaljujući svom talentu dobila ulogu i šansu da predstavi svoj glumački talenat upravo u seriji "Žigosani u reketu" gde će igrati Ivanu kao devojku koja dolazi iz siromašne porodice i koja od četvrte godine vežba kako bi postala stipendista muzike.

 

Mina Softić
Mina Softićfoto: Damir Dervišagić

Mama me nije ni podržala, niti bila protiv toga da postanem glumica. Dosta ljudi bira profesije svojih roditelja, pa ne vidim zašto tako ne bi bilo i sa decom glumaca. Problem nastane samo kada se misli da se uloge dobijaju po toj osnovi, a istina je da mi nije lakše zato što sam njeno dete," rekla je Mina za Mondo.

Druga mlada nada je glumica Miona Marković, ćerka istoričara Predraga Markovića koja zajedno sa Minom studira glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u klasi Dragana Petrovića Peleta. 

 

Miona Marković
Miona Markovićfoto: Damir Dervišagić

Mionu Marković smo do sada imali priliku da upoznamo u seriji "Koreni", a od pre nekoliko meseci vratila je pozorišnu ulogu zajedno sa koleginicama jer je rediteljka tražila od njih da se obnaže i da ima stavi kese na glavu. 

 

Osim njih dve, gledaoci će imati priliku da upoznaju i Minu Nikolić ćerku poznatog glumca Marka Nikolića kojeg mnogi znaju po ulozi Gige Moravca iz serije "Bolji život".

 

Mina Nikolić
Mina Nikolićfoto: Dragana Udovičić

Mina je posle Pete beogradske gimnazije upisala Akademiju umetnosti u Beogradu jer voli glumu kao njen tata.

 

Minu smo do sada imali priliku da gledamo u filmu Stefana Filipovića "Pored mene", u "Urgentnom centru" Dejana Zečevića, u komediji "Deo duše" Mine Petrović, u "Tankoj liniji" Danila Cekovića, ali i u prvom srpskom 3D filmu "Peti leptir" Milorada Milinkovića.

 

Đuro Brstina, Iva Ilinčić, Miona Marković, Jovan Jovanović, Mina Softić
Đuro Brstina, Iva Ilinčić, Miona Marković, Jovan Jovanović, Mina Softićfoto: Damir Dervišagić

Ovim lepim damama će se pridružiti glumac Jovan Jovanović koji je poreklom iz Trebinja, a student je Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu isto u klasi profesora Dragana Petrovića Peleta.

 

Đuro Brstina
Đuro Brstinafoto: Damir Dervišagić

U Bjelinoj seriji priliku da iskaže svoj talenat dobio je Đuro Brstina, sin glumca i direktora Ateljea 212, Branimira Brstine.

 

Đuro je krenuo očevim stopama i ima ambiciju da ove godine upiše glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu.

 

 

 

 

makonda-tracker