mLADI I TALENTOVANI

Ko su DECA poznatih glumaca? Evo ko je sve dobio šansu da pokaže talenat u BJELINOJ SERIJI (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

iskusni kladioničar

16-07-2018 16:17h
Sada posle svega kad se sagleda naša realnost nije čudo što potpuni anonimusi ne prezaju ni od čega i na sve su spremni da udju u taj svet "poznatih".Stvaraju se kaste onih bogatih čija će deca bez obzira na talenat samo zahvaljujući pedigreu imati prolaz u sve pore od politike,umetnosti ,javnih preduzeća,državnih institucija i oni drugi koji su predodredjeni za deleze,rodić,i slične poslove.Dok ne ustane kuka i motika.

Sanja

16-07-2018 16:49h
@iskusni kladioničar
Bas tako! Sada ce samo da se vrte u krug roditelji i deca.
A vecina nema talenta , gluma tanka i providna................
Ali sve u Srbiji ide preko veze , pa zasto ne bi i gluma?

frg

09-11-2018 17:28h
Jedino ispada do ova Iva Ilincic nije dete poznatih i onaj momak iz trebinja.

Tomica

02-02-2021 09:19h
@frg
Kako nije dete poznati? Otac joj je poznat a tek majka. Izguglajte ko su ti ljudi.

MAX

17-01-2019 10:53h
Iskreno, po mome od ovih novih glumačkih nada najviše se nadam od Mione Markovic, koja briljira u seriji zigosani u reketu, fenomenalna gluma a o lepoti i fizonomiji nema sta da se govori THE BEST.
Svaka cast istoričaru Markovicu sto ima ovakvog bisera.
Miona, samo napred.

cudo nevidjeno

09-10-2019 16:31h
deca glumaca nasledila talenat za glumu ?! kad bi se zezali. kako niko nije otisao na zanat, na poljoprivredni, medicinski, ili neki drugi fakultet ?! nisu bogom dani zato sto su im roditelji glumci. lezilebovici !
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: