dirljivo

Serena je svet dovela do suza: Ovo je nju promenilo, ali na terenu je ostala ista (FOTO)

0

Serena je na ovogodišnjem Vimbldonu, koji je u toku, već pokazala da je i dalje ona stara

serena vilijams
serena vilijamsfoto: Profimedia

 

Promenila se vremenom sama jedna sitnica, ona je postala mama! A kao i svaka žena, ona gleda da se posveti i poslu i porodici. To pokazuje jedan njena fotografija koja je raznežio mnoge.

 

Serena je nedavno raznežila do suza sve svoje pratioce jednim videom i z svlačionice na Vimbldonu. Naime, ova mlada mama sasvim je posvećena svojoj 10-mesečnoj ćerkici Olimpiji, ne odvaja se od nje, pa je čak i pita za pomoć da se pripremi za meč na ovom teniskom turniru.

 

Na ovim snimcima je Serena (36) kakvu ne viđamo često, posvećena mamu sa bebicom koja trpa u usta sve što joj padne pod ruku. Dok se maze i ljube, Olimpija mami „pomaže“ i oko frizure i šminke.

 

A samo nekoliko trenutaka kasnije, eto na terenu one Serene koju poznajemo – nije joj mnogo trebalo da na punom stadionu pobedi Kristinu Mladenović, francusku teniserku poreklom iz ovih krajeva.

 

 

 

A post shared by Weekend Magazine (@weekendmagazine) on

 

A samo nekoliko trenutaka kasnije, eto na terenu one Serene koju poznajemo – nije joj mnogo trebalo da na punom stadionu pobedi Kristinu Mladenović, francusku teniserku poreklom iz ovih krajeva, piše Daily Mail.

 

 

makonda-tracker