lepši nego ikad!

Sećate li se Sakisa Ruvasa? Pre 14 godina žene širom sveta su LUDELE ZA NJIM, a ovako grčki zavodnik izgleda DANAS! (FOTO)

0

Grčki pevač Sakis Ruvas seksi nastupom na "Evroviziji" zaludeo je žene širom sveta.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sakis je tada zauzeo treće mesto iza Željka Joksimovića koji je bio drugi i pobednice Ruslane. Sakis je pre 14 godina u Istanbulu privukao veliku pažnju sa pesmom "Shake It", a pojavljivanje na "Evroviziji" donelo mu je veliki napredak u karijeri.

 

U narednih desetak godina, Ruvas se pojavio u žiriju grčkog "X Factora", pevao širom sveta, oprobao se i kao glumac a pokrenuo je i nekoliko uspešnih privatnih biznisa. Otvorio je suši restoran, kao i veoma popularan "S Club" koji je u martu 2010. izgoreo u požaru.

 

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas) on

Šteta je procenjena na četiri miliona evra, a atinska policija je sumnjala da je požar podmetnut, i da iza svega stoje vlasnici konkurentskih noćnih klubova. Posle nekoliko meseci renoviranja, klub je nastavio sa radom.

 

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas) on

Od 2003. Ruvas je u vezi sa manekenkom Katjom Zigoli, s kojom ima četvoro dece.

 

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas) on

Pevač danas ima 46 godina i izgleda dobro baš kao i nekada. Sakis je prošle godine ozvaničio brakom vezu sa Katjom Zigoli, grčkom manekenkom i glumicom.

 

makonda-tracker