burne emocije

Marija Kilibarda otkriva zbog čega je plakala: Suze čiste dušu

0

Nakon fenomenalnog boravka u Rusiji gde je svim srcem bodrila našu reprezentaciju, lepa voditeljka progovorila je o životnim radostima i tugama. 

 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara) on


 

Moskva me je očarala toliko da sam uspela da skrenem misli sa poraza naše reprezentacije. Zauvek ću pamtiti ovo putovanje i sigurno ću se vratiti, jer moje veliko društvo mi nije dopustilo da obiđem sve znamenitosti koje je trebalo", kaže Marija, koju osim neuspeha naše reprezentacije rastužuje i čitanje ljubavnih romana.

"Volim ljubiće i uživam u njima, iako uvek kad ih čitam ridam i plačem. Posle dobrog plakanja se osećam kao da sam istrčala maraton. Suze čiste dušu i pogrešno je što mnogi povezuju suze sa tugom. Sigurna sam da i milina i lepota mogu da izazovu da pustimo suzu", ističe voditeljka i otkriva da, budući da nema partnera, letuje sa porodicom.

Bila sam na moru sa sestrama u Istri i uživala u penzionerskom odmoru koji mi je bio preko potreban. S obzirom na to da sam starija od svojih sestara, prema njima se ponašam kao prema deci i nedostaju mi tokom godine jer, kao i ja, mnogo rade. Zato smo sve nadoknadili na putovanju",kaže poznata brineta, koja uveliko razmišlja i o novoj televizijskoj sezoni.

"Čekam septembar i radujem se novim projektima. Nisam sigurna koji ću format raditi, ali mogu da kažem da bi mi prijao neki popodnevni program, ipak sam ja u ozbiljnim godinama", konstatuje sa osmehom Kilibarda.

 

 

makonda-tracker